Ana sayfa Dizi Haberleri İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe son 10 yıla damga vuran tek dizi çifti oldu!

İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe son 10 yıla damga vuran tek dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe ikilisini geniş bir halk kitlesine sevdiren dizinin adı Sen Anlat Karadeniz… atv’de yayınlanan ve bir Osman Sınav projesi olan Sen Anlat Karadeniz’in bilinirliği Türkiye sınırlarını çoktan aştı ve dünyanın birçok ülkesinde de milyonlarca kişi tarafından takip edildi.

Farklı kültürlerdeki insanları da etkileme gücü ile bir döneme damgasını vuran Sen Anlat Karadeniz, 24 Ocak 2018 tarihinde başladı ve 3 sezon sürdü. 64 bölüm yayınlanan dizi, Türkiye’de büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. Dizideki kadına şiddet konusu üzerinden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne kadar yansıyan eleştiriler yapıldı.

13 Kasım 2019 tarihinde üçüncü sezonda yayın hayatına nokta koyan Sen Anlat Karadeniz, özellikle ilk iki sezonuyla milyonları atv ekranına kilitlemişti.

Son 10 yıllık reyting ölçümlerine bakıldığı zaman televizyon ekranında yayınlanan programlar içinde en iyi reytingleri alan futbol müsabakalarının yanında bir tek dizi var. İşte o dizi de Sen Anlat Karadeniz…

TİAK yani, Televizyon İzleyici Ölçümü İzleme Davranışları raporu yayınlandı. 2012 ile 2022 yılları arasındaki 10 yıllık süreçte en çok izlenen ikinci program olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinin 21 Şubat 2018 tarihindeki bölümü gösterildi.

Dizinin 14 Şubat 2018, 28 Şubat 2018 ve 7 Mart 2018 tarihlerinde yayınlanan bölümleri de listede ilk 10 arasında bulunuyor.

Yani son 10 yıllık süreçte futbol maçları kadar izlenme başarısı gösteren ve ilk 10 içinde bunu 4 kez başaran dizinin adı Sen Anlat Karadeniz…

İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe’nin büyük popülerlik kazandığı, adeta kariyerlerine baştan yarattıkları bir hikayenin, Türk dizi tarihine ve Türk televizyonculuk tarihine damga vurması da önemli bir detay olarak gözüküyor.

İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe son 10 yıla damga vuran tek dizi çifti oldu! 7