Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe, aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı…

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe, aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden atv’nin Sen Anlat Karadeniz dizisi, şüphesiz Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu’nun kariyerinde önemli bir yere sahip. Astepe’nin Tahir karakteriyle yer aldığı diziden sonra ortalıkta görünmemesi, hayranlarını üzüyordu.

Oyuncu, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir buluşmada ortaya çıktı. Sen Anlat Karadeniz’de Murat’ı oynayan Cem Kenar, Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu ve dizinin ilk sezonunda yönetmenlik yapan Emre Kabakuşak ile buluştu. Bu ekibin dizi devam ederken de Kabakuşak ayrıldıktan sonra da bir kaç kez bir araya geldikleri ve iyi dost oldukları sosyal medya paylaşımlarından da anlaşılmıştı.

İrem Helvacıoğlu, yeni sezonda bir dizide oynayacak. Özcan Deniz ile kamera karşısına geçecek olan oyuncunun rol alacağı dizini ismi Seni Çok Sevdim. Hayranları hayli mutlu.

Ulaş Tuna Astepe’nin de bir dizide rol alıp almayacağı merak konusu. Oyuncunun ismi geçtiğimiz günlerde TRT1 için hazırlanan Barbaros projesinde geçti. Senaryoyu okuyup beğendiği konuşulmuştu ancak kendisi herhangi bir açıklama yapmadı.

Bir süredir ortalıkta olmayan oyuncunun saçının ve sakallarının da uzadığı görülüyor. Projesi olmadığı için rahat mı davranıyor yoksa bir dizi için imaj mı yapıyor? İşte bu soru henüz yanıtını bulamadı ancak eğer Barbaros’u kabul etmişse, sakallarını uzatıyor olması da normal. Zira dönem dizisinde muhtemelen sakallı oynayacak.

Şimdilik net bir bilgi yok ama uzun bir aradan sonra aşağıdaki fotoğrafla da olsa Ulaş Tuna Astepe’yi gören hayranları mutlu oldu… Fotoğrafı, İrem Helvacıoğlu paylaştı…

İşte o paylaşım:

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe, aylar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı... 7