Ana sayfa Dizi Haberleri Elçin Sangu, Yasemin Allen’i İyi Günde Kötü Günde setinde fena harcadı!

Elçin Sangu, Yasemin Allen’i İyi Günde Kötü Günde setinde fena harcadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’nin romantik komedi dizisi İyi Günde Kötü Günde, Cumartesi akşamlarına ayrı bir renk kattı. Bugün (26 Eylül) 3. bölümüyle ekrana gelecek olan dizide izleyenleri güzel sürprizler bekliyor. Zira Elçin Sangu’nun güzel sesini dinleme fırsatı bulacağız.

Elçin Sangu ile birlikte Yasemin Kay Allen ve Ozan Dolunay’ın başrolünde yer aldıkları dizide aslında dramatik bir hikayenin sonradan romantik komediye dönüşmesini izliyoruz. Sangu’nun oynadığı Leyla, nikah masasında terkedilmiş bir gelin. Sonrasında ise kaderin bir cilvesi olarak düğün organizasyonu işinde çalışıyor.

Yanında çalıştığı patronu şirketi başarısı nedeniyle ona devredecek. Ancak büyük bir görevi var önce. Patronunun kızının nikahını organize etmesi gerekiyor. Yasemin Allen’in oynadığı gelinin adı ise Melisa. Kızımız piyasaya çıkıyor ve damat adayı da ilk kez görünüyor.

Ozan Dolunay’ın oynadığı Sarp, Leyla’yı nikah masasında bırak giden adam! Leyla şimdi patronunun kızı Melisa’nın yani eski sevgilisinin düğününü organize etmek durumunda!

Aslında hikaye keyifli. Reytingler düşük de olsa Cumartesi günü için alternatif bir dizi. Kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşanmakta. Özellikle Elçin Sangu ve Yasemin Allen’in gitgide daha iyi arkadaş olduklarını sosyal medya paylaşımlarından takipçileri de görüyor.

Dizide durum aynı samimiyette devam eder mi bilinmez ama iki oyuncunun enerjilerinin tuttuğu da yaptıkları paylaşımlardan görülüyor.

Geçtiğimiz gün iki oyuncu, çeşitli mimiklerle oyuncular, eğlenceli fotoğraflar çekmişlerdi. Aşağıda görebilirsiniz…

@yaseminkayallen ????????????????

Elçin Sangu, Yasemin Allen'i İyi Günde Kötü Günde setinde fena harcadı! 8

Bu gün de Elçin Sangu yine esprili bir paylaşım yaptı. Yasemin Allen’i şakasına da kurban etti! Sangu, “Canım arkadaşım her zamanki gibi çok güzel çıkmışsın” notunu düştü paylaşıma ama Yasemin Allen’in silüeti bile zor seçiliyordu…

İşte Elçin Sangu’nun son paylaşımı:

Elçin Sangu, Yasemin Allen'i İyi Günde Kötü Günde setinde fena harcadı! 9