Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı, Kanal D’yi tercih etti!

Sen Anlat Karadeniz’in yapımcısı, Kanal D’yi tercih etti!

tarafından ker_def

atv ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam eden Sen Anlat Karadeniz dizisi, 2. sezonuyla yine fırtına gibi esmeye devam ediyor.

atv’nin çok memnun kaldığı projenin yapımcısı Osman Sınav, 7 yıl üzerinde çalıştığı dizi projesi için 4 ay önce Kanal D ile söz kesmiş…

Son dönemde Kanal D’nin dizilerinin kısa sürede ekrandan kalktığı biliniyor. Kanal için Osman Sınav’ın yeni dizisi önemli bir beklenti yaratmakta.

Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu, Osman Sınav’ın yeni dizi projesini köşesine taşıdı:

“Osman Sınav’a, ufukta başka projesinin olup olmadığını sordum. Sınav, yedi yıl üzerinde çalıştığı bir dizi projesinin bulunduğunu, dört ay önce Kanal D ile anlaştığını söyledi. 40 yaşın üzerinde, evli, çocuk sahibi, oldukça zengin iş insanının, gönlünü genç bir kıza kaptırmasından sonra içine düştüğü ikilemi anlatacak ‘Gel Dese Aşk’ın çekimlerine ne zaman başlayacağını, kadrosunda kimlerin olacağını sorduğumda ise şöyle dedi:

“Hâlâ ince ince çalışıyorum. Bitince, yapıp yapmayacağıma bile karar vermedim daha… Önce buna karar vermem lazım. Oyuncu kadrosunun oluşturulması en son mesele… 1-2 günlük bir iş o…Yeter ki, dört dörtlük içime sinsin proje.”