Ana sayfa Dizi İzle İkizler Memo Can dizisi ilk bölümünde neler yaşandı?

İkizler Memo Can dizisi ilk bölümünde neler yaşandı?

tarafından ker_def

İkizler Memo – Can ilk bölümüyle yayında! Memo ve Can’ın yıllar sonra kesişen yolları, onların iki farklı hayata doğru yelken açmasına sebep oluyor! Peki bu serüvende ikiliyi neler bekliyor? Dizinin 1. bölümü 27 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D ekranında izleyicilerle buluştu.

Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi’nin başrollerinde yer aldığı 1. bölümün özetini videodan izleyebilirsiniz. Detaylar ise aşağıda…

İkizler Memo – Can ilk bölümde iki farklı hayat yaşayan ikiz kardeşlerin yıllar sonra yolları kesişir. Can, dadılarla büyümüş, çok iyi eğitim almış, babası Onur ve dedesi Mümtaz ile yaşamakta olan bir çocuktur. Annesini kaybetmiştir ve bunun acısını çok derinden yaşamaktadır. Memo ise bu imkânlardan yoksun bir şekilde büyümüştür. Ama kocaman bir ailesi vardır. Annesi melek, anneannesi Nursine ve dayısı Çilingir Osman ile beraber yaşar.

Ancak yıllar sonra hayat onları tesadüfen bir araya getirir. Asıl olaylar ise bu bir araya gelişten sonra yaşanacaktır…

Yapım : Erler Film
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Senaryo : Ahmet Yurdakul
Hikaye-Tretman : Özlem Atasoy
Bölüm Hikayeleri : Azime Aktaş
Yönetmen : Erol Özlevi
Görüntü Yönetmeni : Mustafa Özlüdağ
Sanat Yönetmeni : Mustafa Mert Aldemir
Müzik : Murat Evgin
Kostüm : Arzu Şahin

Oyuncular: Nehir Erdoğan (Melek), Özgürcan Çevik (Çilingir Osman), Emir Berke Zincidi (Can-Memo), Tuğba Çınar (Yaren), Reyhan Sadıkoğlu (Dilek), Burak Hakkı (Onur), Nihan Okutucu (Sibel), Mazlum Kiper (Mümtaz), Buket Dereoğlu (Matmazel), Feyha Çelik (Nursine Nine), Yaren Ada Can (Çiğdem), Rüzgar Diricanlı (Musti), Ergin Torun (Selami), İlke Korkmaz (Bedir), Sinem Ergin (Aşçı), Barış Taşkın (Uşak Altan), Cengiz Gezgin (Suat), Emre Yılmaz(Fuat) ve Atilla Saral (Mahmut)