Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı adeta Erkenci Kuş dizisinin izinden gidiyor!

Sen Çal Kapımı adeta Erkenci Kuş dizisinin izinden gidiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sen Çal Kapımı dizisi Cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin muhteşem uyumu, romantik komedi dizisinin ekran macerasının devam etmesinin altındaki en önemli unsur oldu… İkili öyle başarılı bir enerji ve üretkenlik yakaladı ki, dizinin hayranları onları bırakmak istemiyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin başlangıcından bugüne kadar olan dönemde ortaya konan tüm parametreler, Erkenci Kuş ile ne kadar büyük benzerlikler sergilediğini de gösteriyor.

Erkenci Kuş dizisi 26 Haziran 2018 tarihinde başlamış ve 1 yılın biraz üzerine çıkan süreç içinde 51 bölüm yayınlanarak 6 Ağustos 2019 tarihinde final yapmıştı. Erkenci Kuş dizisinde yine bir dizi çifti Can ile Sanem izleyicilerin yüreklerine dokundu.

Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin muhteşem uyumu ve güçlü enerjileri, dizinin sosyal medyada elde ettiği muhteşem etkileşim dalgası ve yurt dışından gördüğü ilgi… İşte bu detaylar öne çıkmış ve Erkenci Kuş dizisi zaman zaman reytinglerde inişli çıkışlı bir grafik de çizse 51 bölüm ekranda kalmayı başarmıştı.

Sen Çal Kapımı adeta Erkenci Kuş dizisinin izinden gidiyor! 6

Şimdi de benzer bir durumu Sen Çal Kapımı dizisinde görenler iki dizinin birbirleri ile aynı süreçleri geçirdiğine de şahit oluyor…

Yine bir romantik komedi dizisi, yine çok uyumlu bir çift, yine sosyal medyada muhteşem bir etkileşim dalgası ve yine yurt dışındaki dizi hayranlarının da güçlü destek verdiği bir ortam…

Yani Erkenci Kuş nasıl bir yoldan yürüyüp de 51 bölüm sürebildi ise, Sen Çal Kapımı da aynı kaderi paylaşıyor.. Fox TV’nin diziyi bitireceğine yönelik beklentiler de artık söndü… Çünkü dizinin yaz aylarında da devam etmesi yönünde bir karar alındığı bilgisi ortaya çıktı. Bu da gösteriyor ki, aynı Erkenci Kuş gibi Sen Çal Kapımı dizisi de 50 bölümü aşabilecek…

Sen Çal Kapımı adeta Erkenci Kuş dizisinin izinden gidiyor! 7

Bir yanda Hande Erçel ve Kerem Bürsin..

Diğer tarafta Demet Özdemir ile Can Yaman…

Erkenci Kuş’un reyting başarıları ve düşüş hikayesinin benzerini şimdi de Sen Çal Kapımı yaşıyor…

Her iki dizi de Türkiye’yi yurt dışında milyonlarca kişinin gönlüne sokuyor ve kalpleri ortak atan milyonlarca hayranı buluşturuyor.