Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Akrep dizisinde gittikçe çıkmaza sürüklendi!

Akrep dizisinde gittikçe çıkmaza sürüklendi!

tarafından ker_def

STAR TV’nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile izlenen dizisi ‘Akrep’, 16’ncı bölümüyle ekrana geldi. Dizinin reyting sonuçları yine oldukça düşüktü. Akrep dizisinin artık izleyicileri geri kazanmasının da pek beklenmediğini belirtelim. Star TV’nin 26 bölüm garantisi verdiği konuşulurken, Akrep dizisinin 17. yeni bölümü de 8 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelecek.

Ayşem, babasının Ahmet olduğunu öğrenince mezarlıktan koşarak uzaklaştı. Ahmet ise kızını kazanamadan kaybetmenin acısını Ferda’dan çıkardı. Ferda’nın, ortadan kaybolan Ayşem’in yerini bildiğini ve kendisinden sakladığını düşünen Ahmet, Merve’yi kaçırdı ve Efe’yi Merve’nin başında nöbete koydu. Merve, gözleri kapalı olduğu halde Efe’nin de orada olduğunu, kendisiyle birlikte kaçırıldığını düşünerek acı çekti. Efe, aç, susuz bırakılan Merve için vicdan azabı duydu ancak Ahmet’in korkusundan hiçbir şey yapamadı. Ayşem ise Ferda’ya not göndererek Ahmet’ten şikayetçi olursa ona tekrar güvenebileceğini söyledi. Ferda, gittikçe çıkmaza sürüklendi.

Akrep dizisinde gittikçe çıkmaza sürüklendi! 7

PERİHAN, AYŞEM’İN BABASININ AHMET OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Ece’yi Ferda’nın yanından almak için evine giden Perihan, masada Ayşem’in notunu gördü ancak okumaya fırsat bulamadı. Ardından Hacer’i Ferda’nın evine yolladı ve notu bulup getirmesini istedi. Ferda’nın evde olmamasıyla işi kolaylaşan Hacer, notu aldı ve Ece ile birlikte malikaneye döndü. Notu okuyan Perihan, Ayşem’in, Ahmet’ten babam diye söz ettiğini görünce şoke oldu. Hem Ferda hem Ahmet’le ilgili şüpheleri iyice arttı.

FERDA KUMARHANEYE BASKIN YAPTIRDI

Ferda, Merve’nin Ahmet tarafından kaçırıldığını öğrenince çılgına döndü. Ayşem’e de ulaşamayınca çareyi polisleri arayarak kumarhaneyi ihbar etmekte buldu ve kızının kumarhanede tutulduğunu düşünerek kendisi de kumarhaneye gitti. O sırada Ahmet’in senetlerini almaya giden Duru, polisleri görünce ne yapacağını şaşırmışken imdadına Aras, Duru’yu polislerden kaçırıp gizli odaya götürdü. Aras, Can’ın kendi oğlu olduğunu bildiğini, ve kendisini hala sevdiğini söyleyince ikili yakınlaştı. Ferda ise monitörün başında tüm olanları kayda aldı.

DURU VE ARAS’IN GÖRÜNTÜLERİ MALİKANEYİ KARIŞTIRDI

Ferda, Duru ve Aras’ın görüntülerini malikanede izletince ortalık savaş alanına döndü. Duru utanırken, Hakan, Duru’ya çok ağır sözler sarf etti. Bununla da kalmayıp Duru’ya tokat atmaya kalkınca Perihan için bardak taştı ve Ahmet’i evden kovdu. Ferda ise Perihan’a teklifini sundu. Kızını Ahmet’in kaçırdığını, Merve’nin eve dönmesini sağlarsa görüntüleri sileceğini söyledi.

ARAS, AHMET’İN TEHDİDİYLE ARADA KALDI

Aras, Merve’yi kurtardı ve birlikte malikaneye dönmek üzere yola çıktılar. Tam evin önüne geldiklerinde Ahmet’ten telefon geldi. Ahmet, Aras’ı Merve’ye karşılık kardeşi İpek’le tehdit etti. Ferda, malikanenin kapısının önünde arabayı görünce Aras ne yapacağını şaşırdı.

‘Akrep’ heyecan dolu yeni bölümüyle perşembe saat 20.00’de Star TV’de!