Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde yeni dönemin enerjisine hayran kalacaksınız!

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni dönemin enerjisine hayran kalacaksınız!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinin 3 Nisan Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 38. yeni bölümü yine büyük heyecana sahne olacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisini başrolde buluşturan dizide, artık farklı bir ortam var. Dizinin dramdan çıkıp eğlence, komedi ve aşk üzerine kurgulanacak yeni bölümlerinin işaretleri gelmişti.

Sen Çal Kapımı dizisindeki yeni dönemin izlerini taşıyan görüntüleri 38. bölümde göreceksiniz. Hem Eda hem de Serkan ikilisi aşklarını doyasıya yaşarken, baharın gelişiyle birlikte dizide de ortam değişecek. Enerjisi yüksek bölümler, aşkla dolu anlar ve heyecanın hiç bitmeyeceği yeni olaylarla birlikte Sen Çal Kapımı dizisi yaz aylarına doğru ilerliyor. Yaz aylarında da devam edecek olan dizinin hayranları gelişmelerden memnun.

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni dönemin enerjisine hayran kalacaksınız! 8

Peki Sen Çal Kapımı’nın 3 Nisan Cumartesi yayınlanacak 38. yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte tüm detaylar: Eda ve Serkan havaalanında karşılaşırlar ama hiç umulmadık bir şekilde… Serkan’ın rahatsızlığı Eda’yı derinden etkilemiştir ve zor bir karar vermek zorundadır.

Sen Çal Kapımı dizisinde yeni dönemin enerjisine hayran kalacaksınız! 9

Diğer taraftan Selin vazgeçmemeye kararlıdır. Yaşadığı rahatsızlık ve sonrasında gelişen olaylar Serkan’ı hayatıyla ilgili radikal kararlar almaya iter. Serkan’ın yeni kararları herkesi şaşkına çevirmiştir. Eda ve Serkan aşklarına yeni bir başlangıç yapmak için aradıkları fırsatı bulabilecekler mi?

İşte 3 Nisan Cumartesi yayınlanacak Sen Çal Kapımı 38. bölüm fragmanı: