Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ara vermeden yeni oyuncu katılıyor!

Sen Çal Kapımı ara vermeden yeni oyuncu katılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, 10 Nisan Perşembe akşamı yayınlanacak olan 39. bölümü ile birlikte sezon finali yapacak. Fox TV’nin hem dizinin reytinglerinin düşmesi hem de Savaşçı gibi önemli bir dizinin de geride beklemesi nedeniyle aldığı ani karar dikkatleri çekti.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri son dönemde ciddi bir düşüş yaşadı. Ancak Fox TV, bir türlü dizi adına atması gereken adımları atmadı. Kanalın yaz aylarında da Sen Çal Kapımı dizisini yayınlama isteği buna engel oldu. Ancak dizinin bu haliyle yaz aylarına kadar dayanması bile mümkün görünmüyordu.

Sonunda karar geldi Sen Çal Kapımı dizisi sezon arası verdi, ki Nisan ayında sezon arası veren bir dizi çok nadir olmuştur… Şimdi Fox TV bu adımı ile Savaşçı dizisine yer açmış oldu…

Sen Çal Kapımı ara vermeden yeni oyuncu katılıyor! 7

Sen Çal Kapımı hayranları Haziran Ayından itibaren yeniden dizilerini ekranda görebilecek. Hatta 39. bölüm sezon finali öncesinde yeni bir oyuncu ile de anlaşma yapıldı.

Gazetei Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Yosi Mizrahi, Sen Çal Kapımı dizisine katıldı. Mizrahi, 1996 yılından itibaren dizilerde ve sinema filmlerinde yer alan bir isim…

Dadı dizisinde Hilmi karakteri ile tanınan oyuncu, Küçük Sırlar, Kaçak ve Filinta isimli yapımlarda da çeşitli rollerde yer almıştı.