Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bırakın finale yürümeyi, Sinan Albayrak ile daha da güçlendi

Sen Çal Kapımı bırakın finale yürümeyi, Sinan Albayrak ile daha da güçlendi

tarafından ker_def

Son dönemde reytingleri iyice gerileyen Sen Çal Kapımı dizisi, geçen hafta bir miktar yükseliş yaşayarak direnmeye devam edeceğini göstermişti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ekran ömrünün sonuna yaklaştığına yönelik değerlendirmelerin attığı bir dönemde Sinan Albayrak gibi önemli bir isimin yapıma katılması dikkat çekici bir gelişme oldu.

Savaşçı dizisi hazırda beklerken, Sen Çal Kapımı düşen reyting performansı ile final yapmaya en yakın aday olarak görünüyordu. Ancak Fox TV’nin diziyi şimdilik yayından kaldırmak gibi bir düşüncesinin olmadığı da yeni oyuncu transferi ile anlaşılmış oldu. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu ve senaryosunu Duygu Tankaş ile Tunus Taşçı’nın kaleme aldığı “Sen Çal Kapımı” dizisine yeni bir isim daha dahil oldu.

Sen Çal Kapımı bırakın finale yürümeyi, Sinan Albayrak ile daha da güçlendi 8

Kemal Özcan karakterine hayat verecek başarılı oyuncu Sinan Albayrak, dizinin 35. bölümünden itibaren FOX ekranlarında olacak.

Ellili yaşlarının ortalarında yakışıklı ve olgun biri olan Kemal, Aydan’ın (Neslihan Yeldan) çocukluk aşkıdır. Hiçbir zaman evlenmemiş olan Kemal, şimdilerde büyük tutkusu olan deniz ile iç içe bir yerde kendine ait küçük bir evde yaşar. Aşkını kalbine gömmüş biri olarak her şeyden uzak kendi halinde yaşarken beklenmedik bir olay ile hayatı değişecektir.

Sen Çal Kapımı bırakın finale yürümeyi, Sinan Albayrak ile daha da güçlendi 9

Dizi, oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimleri barındırıyor.

FOX’un sevilen dizisi “Sen Çal Kapımı”, her Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta.