Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bitti ama dünyadan mesajlar akmaya devam ediyor!

Sen Çal Kapımı bitti ama dünyadan mesajlar akmaya devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi sadece ülkemizi etkilemedi. Dünyanın birçok ülkesinden izleyiciler bu yapımı çok sevdi. Birçok ülkede de yayınlanan Sen Çal Kapımı’nın dünyanın dört bir yanına yayılma süreci de devam ediyor.

Dizide Melek karakterini canlandıran Elçin Afacan da kendi kariyeri adına çok başarılı bir çıkış yaptı. Türkiye’de hayran kitlesini artıran genç oyuncu, yurt dışında ise geniş bir takipçi kitlesinin beğenisini kazandı. Bu durumun yansımalarını hala yaşadığını anlatan oyuncu, birçok farklı ülkeden mesajlar aldığını açıkladı.

“Yaptığınız şeyin karşılığını almak inanılmaz değerli bir şey” diye konuşan Elçin Afacan, dünya çapında Sen Çal Kapımı dizisinin karşılığını aldıklarını anlattı. 8 Eylül 2021 tarihinde final yapan dizi toplam 52 bölüm devam etti.

Dizinin dünyanın birçok ülkesinde yayınlandığını ifade eden Elçin Afacan, “Tüm dünyada insanların mükemmel mesajları geliyor. Bence çok güzel bir ekiptik. Biz çok eğlendik yaparken. Böyle olunca insan daha mutlu oluyor. Sete gideyim diye bekliyorduk” dedi.

Sen Çal Kapımı bitti ama dünyadan mesajlar akmaya devam ediyor! 7

Sette güzel dostluklar oluşturduklarını anlatan Elçin Afacan, herkesin kendine ait planları olduğu için ekip arkadaşları ile sık sık görüşemediklerini söyledi.

Hala dostluklarının devam ettiğini anlatan Elçin Afacan, 2022 yılının ilk aylarında projelerde yer alabileceğini söyledi. Bazı projelerin geldiğini ama net bir anlaşması olmadığını belirten oyuncu, yeni yılda yine setlerde yer almayı çok istediğini ifade etti.