Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Elçin Afacan, kariyerinde ilk kez kötü bir karakter ile Zamanın Kapıları dizisinde

Oyuncu Elçin Afacan, kariyerinde ilk kez kötü bir karakter ile Zamanın Kapıları dizisinde

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Elçin Afacan, “Zamanın Kapıları” dizisinde ilk kez kötü bir karakteri canlandırmanın heyecanını yaşadığını ve bu rolü oynamaktan büyük keyif aldığını dile getirdi.

Sürekli farklı rolleri denemekten hoşlandığını belirten Afacan, dizideki karakteri hakkında şöyle konuştu:

“Hayatımda ilk defa kötü bir karakteri canlandırdım. Aslında, bence kendince geçerli sebepleri olan bir karakteri oynuyorum. Bizde genellikle ‘Bu kişi bu tür rollerde başarılı, hep aynı tür rollerde oynasın’ düşüncesi çok yaygın. Bu kalıbı kırabildiğim için çok şanslı hissediyorum. Kötü karakterin diğer rollerden farkı olduğunu düşünmüyorum ve bu ayrımı doğru bulmuyorum. Daha önce bu konuda pek şans verilmiyordu. Bana bu şansı verdikleri için çok mutluyum. Bu benim için çok değerli” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Set ortamının çok keyifli geçtiğini belirten başarılı oyuncu, Erkan Can ile aynı sette olmanın büyük mutluluk verdiğini söyledi.

Elçin Afacan, “Erkan abiye, üstadıma hayranım. Hayatımda ilk defa onunla aynı sette bulunuyorum. Mükemmel bir adam. Çok fazla sahnemiz olmadı ama onun olduğu yerde olmaktan büyük keyif alıyorum. Çok zevkli, kibar, bilgili bir insan,” diye konuştu.

Elçin Afacan, ayrıca yakın arkadaşı Sitare Akbaş ile yaz döneminde yeni bir projelerinin olduğunu ama detay vermek istemediklerini bir röportajında ifade etmişti.

Oyuncu tiyatroda da Titus Kompleks isimli oyun ile hayranlarının karşısına çıkıyor, ancak basının tiyatroyu yeterince takip etmediği konusunda da eleştirilerini röportajlarında ifade ederek dikkat çekiyor.