Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizi setinde çekim yapmak iyice zorlaştı!

Sen Çal Kapımı dizi setinde çekim yapmak iyice zorlaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbul’da çekimleri yapılmakta olan Sen Çal Kapımı dizi seti, soğuklardan etkilenen yapımlardan birisi oldu. Cumartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizide Hande Erçel ve Kerem Bürsin başrolde bulunuyor.

Kerem Bürsin, soğuk havada çekim yaptıkları sırada kameralara yakalandı ve soruları yine tüm nezaketi ile kabul edip, hepsine yanıt verdi. Üzerinde çekim yaptıkları için mont olmadığı halde konuşan oyuncu, soğuk havaların çekimleri nasıl etkilediği sorulunca şunları söyledi: “Zorlaştırıyor. Ama yanı daha çok ekip için çok zor. O ışıklar olsun, kameralar olsun, onları taşı, kaldır falan zor. Hava şartları maalesef zorlaştırıyor işleri.”

Geçtiğimiz gün ekip olarak Sapanca’da yapılan çekimler başrol oyuncularının sosyal medya paylaşımları ile ortaya çıkmıştı. Kerem Bürsin de zevk alarak dizide yer aldıklarını belirtti. Oyuncu, “Eğlenerek, güzel bir şekilde çekiyoruz. Aynı zamanda hepimiz aşırı yakın olduk bu süreçte, o yüzden çok iyi” açıklamasında bulundu. Oyuncu, sette kamera önü ve arkasında herkesin birbirini çok sevdiğini, bunu da büyük bir şans olarak gördüğünü ifade etti.

Evi ile set arasında gidip geldiğini anlatan oyuncu, bunun yanı sıra vakit buldukça spor yaptığını da anlattı. O Ses Türkiye yılbaşı programına katılan Kerem Bürsin, şarkı söylemiş ve izleyicileri eğlendirmişti. Oyuncu, bunun hiç de kendisi için uygun bir durum olmadığını belirterek, “Hiç benlik bir şey değildi, umarım güzel olmuştur” dedi.

Şarkıcılık gibi bir düşüncesi olmadığını anlatan oyuncu, sadece duş yaparken şarkı söylediğini, onun dışında arkadaş ortamında bile şarkı söylemediğini ifade etti.

2021 yılında pandeminin bitmesini ve herkesin de güzel bir ders çıkarmasını dileyen oyuncu, insan olarak çekidüzene ihtiyaç olduğunu söyledi. Oyuncu, “Bence 2020 bize bunu gösterdi, umarım bunu uygularız” diye konuştu.

Pandemi sürecinde yeğenini görememenin kendisini kötü etkilediğini ifade eden oyuncu, ailesini de çok az görebildiğini ve birçok kişi gibi bu durumun sıkıntısını çektiğini sözlerine ekledi.