Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe nerede? Oyuncunun neden dizide olmadığı ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe nerede? Oyuncunun neden dizide olmadığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cumartesi akşamları Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde bir süredir Pembe karakteri ortalıklarda yok! Kuzey’in ablası Pembe’nin yokluğunu farkedenler, oyuncunun diziden ayrıldığını sanıyor ancak durum farklı! Pembe karakterini oynayan Zeynep Kankonde, Ordu’daki çekimlerden İstanbul’a zorunlu dönüş yaptı!

Zeynep Kankonde, komedi türündeki yapımlarda ilgiyle izlenen bir isim. Başarılı oyunculuğuyla dikkat çeken Kankonde, aynı zamanda sosyal medya hesabından da ünlüleri taklit eden pozlarıyla çok konuşulmakta.

Rol aldığı Kuzey Yıldızı Aşk dizisi Ordu’da çekiliyor. Tüm ekip ve oyuncular gibi o da yılın büyük bölümünü Ordu’da çekimlerde geçiriyor ama bu sırada tek çocuğu 15 yaşındaki kızından ayrı yaşamak zorunda kalıyor.

Zeynep Kankonde, dizideki Pembe karakteriyle çok seviliyor. Ancak bir süredir karakter ortalarda yok. Bir süredir senaryoda Pembe karakterine yer verilmiyor. Bunun nedeni ise yeni ortaya çıktı!

Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe nerede? Oyuncunun neden dizide olmadığı ortaya çıktı! 7

Zeynep Kankonde’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla İstanbul’da ve kızının yanında olduğu görülmekte. Oyuncunun kızının hastalığı nedeniyle yapım şiketi ile görüşerek ayrılmak istediğini söylediği ve hikayeden çıkarıldığı şeklinde kulis bilgileri dolaşmakta.

Ancak bir başka söylentiye göre ise bir süreliğine dizide yer almayacağı, kızının rahatsızlığı nedeniyle İstanbul’a döndüğü ve tekrar diziye katılacağı da konuşulmakta.

Ayrılığı için ‘bir süreliğine’ diziden ayrıldığı ifade edilmekte. Kimi bilgilere göre ise Kankonde’nin Pandemi süreci bitip kızı da sağlığına kavuştuktan sonra döneceği şeklinde ifadeler yer alıyor medyada.

Oyuncu Kuzey ve Yıldız’ın düğünlerinin olduğu bölümden beri dizide yok. Yani yaklaşık 7 bölümdür Pembe karakteri dizide yer almıyor.