Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi, Brezilya’da CNN’e haber oldu! Bakın neden?

Sen Çal Kapımı dizisi, Brezilya’da CNN’e haber oldu! Bakın neden?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tüm dünyada ilginç bir şekilde ünü giderek artan bir süreç izleniyor Sen Çal Kapımı dizisi adına! Türkiye’deki yayını çoktan biten Fox TV’nin dizisi, ülke sınırlarını aşarak 85 ülkeyi salladı! Gittiği her ülkede olay olmaya devam eden dizi, özellikle Latin Amerika ülkelerinde çok büyük oranda bir ilgi görmekte!

İspanya ve İtalya’da yayınlandıktan sonra çılgın bir hayran kitlesi edinen dizi ve başrol oyuncuları, sosyal medyada dünya gündeminden düşmüyorlar! Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisiyle ilgili her gün dünyanın bir başka ülkesinden ilginç gelişmeler gelmeye devam ediyor!

İtalya’da dizini kahramanları Eda ve Serkan aşkından yola çıkan bir kitabın yayınlanması, ardından DVD ve e-kitap olarak yayınlanması ve daha sonra Brezilya’da bir öğrencinin Türk dizilerine olan ilgiyi anlattığı tezinde Sen Çal Kapımı dizisine özel bir yer vermesi de bir başka ilginç haberdi.

Sen Çal Kapımı dizisi, Brezilya'da CNN'e haber oldu! Bakın neden? 9

Kerem Bürsin’in İspanya’ya yaptığı seyahatlerde Hollwood yıldızları gibi karşılanmasıyla oyuncu 2 kez daha ülkeye davet edildi. Katıldığı etkinliklerde Antonia Banderas’ın yanı sıra La Casa De Papel’in bazı oyuncuları ile de bir araya geldi. Ülkede gündem olan, sektörün önde gelen temsilcileriyle görüşmeler yapan oyuncu, bazı projelerde rol alacağını duyurdu.

Hande Erçel ise bir süre önce İtalya’ya gitmiş ve ülkede hem tatil yapmış hem de bir dizi görüşmede bulunmuştu. Bazı markalarla yaptığı görüşmelerin ileride projelere dönüşeceği de müjdelenmişti.

Sen Çal Kapımı ile ilgili son haber ise Brezilya’da geldi. Ülkenin haber kanallarından biri olan CNN Brezilya’da Sen Çal Kapımı dizisi gündem konusu oldu! Dünyanın en önemli haber kanallarından birisi olan CNN’in Brezilya’daki yayınında diziden bahsedildi.

Kanalda yayınlanan En Alta isimli programında Sen Çal Kapımı dizisinin başarısına yer verildi. Dizi, bir süre önce HBO Max Latin America’da yayınlanmaya başlamıştı. Konudan bahsedilerek diziye olan ilginin ne kadar yüksek olduğu anlatıldı ve Sen Çal Kapımı dizisinin hikayesi, nasıl bir dizi olduğu da programda konuşuldu.

Sen Çal Kapımı dizisi, Brezilya'da CNN'e haber oldu! Bakın neden? 10

Sen Çal Kapımı, öylesine bir etki yarattı ki CNN Brezilya bile bu haberi görmeden geçemedi! Dizinin izlenme oranlarının yüksekliği ve yarattığı etki, ünlü haber kanalında da bir habere dönüştü!

Sen Çal Kapımı dizisi, Youtube üzerinde de rekorlar kırıyor ve her geçen gün şaşırtan sonuçlar elde ediyor. Dizinin bir yıl önce paylaşılan ilk bölümü 40 milyon kez izlenirken, 2020 yılının YouTube’da en çok izlenen dizisi olma ünvanını da kazandı!

Sen Çal Kapımı, Latin Amerika ülkelerinde en çok izlenen dizi olma ünvanını taşıyor. Kısa süre önce HBO Max’in Latin Amerika kanalında yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi Latin Amerika ülkelerinde o kadar başarılı oldu ki, en çok izlenen 10 dizi arasında birincilik elde etmeyi başardı.

Sen Çal Kapımı dizisi, Brezilya'da CNN'e haber oldu! Bakın neden? 11

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularını da sosyal medyanın en etkili isimleri haline getirdi. Hande Erçel, Instagram’da 28 milyonu geçen takipçi sayısıyla Hollywood ünlülerini ve dünyanın en ünlü şarkıcılarını bile geride bırakmayı başardı. Kerem Bürsin’in takipçi sayısı da 10 milyonu aştı.