Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası dizisinden sonra Yağmur Tanrısevsin hem dizide hem de bir filmde rol alacak!

Kalp Yarası dizisinden sonra Yağmur Tanrısevsin hem dizide hem de bir filmde rol alacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç kuşağın sevilen oyuncularından birisi Yağmur Tanrısevsin. Hayranları onu ekranda izlemeye bayılıyor. Sempatik duruşu, samimi tavırları, canayakın halleri ile hayranlarının yakından takip ettiği, çok sevdiği bir isim. İlk olarak 2012 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum dizisi ile keşfedilmişti. O dizideki Ece rolüyle hala akıllarda olan oyuncu, karakteri hiç sevilmese de başarılı oyunculuğu ile dikkatleri çekmişti.

Ardından Pis Yedili dizisinde oynayan Yağmur Tanrısevsin, en büyük çıkışını da Güneşi Beklerken dizisi ile yaptı. Kaçak, Geniş Aile Yapıştır, Bana Baba Dedi, Aşk Ağlatır, Katran, Mayıs Kraliçesi, Yok Artık 2, İki Yalancı, Baba Parası ve Menajerimi Ara isimli dizi ve sinema filmlerinin ardından da 32. bölümüyle Şubat ayında veda eden Kalp Yarası dizisinde oynadı.

Atv’nin sevilen dizisinde Gökhan Alkan ile başrolde yer alıyordu ve başarılı oyunculuğu ile yine çok beğenildi. Tanrısevsin’in Şubat ayından beri yeniden ekrana ne zaman döneceğini sorup duruyor hayranları. Genç oyuncunun önümüzdeki günlerde iki yeni projesinin olduğu gündeme geldi.

Kalp Yarası dizisinden sonra Yağmur Tanrısevsin hem dizide hem de bir filmde rol alacak! 8

Görünen o ki Yağmur Tanrısevsin’e Kalp Yarası dizisinden sonra pek çok teklif gitmiş. Oyuncu, bu projeler arasında bir sinema filmi ve bir de diziyi seçtiğini kendisi aktardı. Kısa bir süre önce Alem dergisine bir röportaj veren Yağmur Tanrısevsin, bu iki projenin birisinin dijital bir platform için çekilecek olan film olduğunu ve diğerinin de yeni sezonda yeni bir dizi olduğunu belirtmişti.

Yağmur Tanrısevsin’in dijital platform hazırlanan filmiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı sonunda! Filmin romantik komedi türünde bir yapım olacağı öğrenildi. Çekimlerine ise Temmuz ayında başlanması planlanmakta. Yağmur Tanrısevsin bu filmde kiminle başrolde oynayacak bu konu henüz netleşmedi. Ancak filmin Netfix için çekilme ihtimali yüksek görünüyor.

Kalp Yarası dizisinden sonra Yağmur Tanrısevsin hem dizide hem de bir filmde rol alacak! 9

Bu arada bir süre önce filmde Burcu Özberk’in de rol alacağı gündeme gelmişti. İki oyuncuya aynı filmde oynamaları için teklif gittiği konuşulmuştu. Tanrısevsin’in rolü kabul ettiği öğrenilirken, Burcu Özberk’ten gelecek olan yanıt ise merakla bekleniyor…

Yağmur Tanrısevsin’in yeni sezondaki dizi müjdesinin ise bir ulusal kanala olacağı tahminleri yapılıyor. Oyuncunun ‘yeni sezonda yeni dizi’ sözlerinden Eylül ayında ekrana dönme ihtimali olduğu da anlaşılmakta. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili ayrıntılar daha da netleşecektir…