Ana sayfa Dizi Haberleri Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki rolleri belli oldu!

Seray Kaya ve Berk Oktay’ın Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki rolleri belli oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her iki oyuncu da sezonda çok beğenilen iki diziden ayrılarak yeni sezonda bir başka dizi için bir araya geldiler. Kadın dizisiyle kariyerinde hızlı bir çıkış yaşayan Seray Kaya, en son Fox TV’nin sevilen dizisi Mahkum’da bir avukata hayat veriyordu. Berk Oktay da aynı kanalın 5 sezondur devam eden dizisine 2 sezondur katılmıştı ve Çağatay’ı oynuyordu.

Oktay ve Kaya, sezon boyunca bu iki dizide başarılı bir oyunculuk sergilediler. İkisinin de dizilerinden ayrılması beklenmiyordu ancak hikayeleri bitince ayrıldılar. Kısa bir süre sonra da atv’nin bir başka dizisinde birlikte başrolde yer alacakları öğrenildi.

İzleyicinin beğeni ile takip ettiği iki oyuncu, atv’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle Eylül ayında izleyici karşısına çıkacaklar. Proje büyük merak konusu. Başrolü paylaşacak olan oyuncuların dizideki rolleri ise yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı!

Seray Kaya, Bir Küçük Gün Işığı dizisinde bu kez düğün organizasyonları yapan Elif isimli bir karaktere hayat verecek. Farklı bir rolle izleyici karşısına gelmeye hazırlanan oyuncunun biraz şaşırtacağı da konuşulmakta.

Seray Kaya ve Berk Oktay'ın Bir Küçük Gün Işığı dizisindeki rolleri belli oldu! 7

Savaşçı dizisindeki başarılı performansının ardından izleyenleri çok şaşırtarak Yasak Elma’da bambaşka bir karaktere hayat vermişti Berk Oktay. Oyuncu Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat Soykök karakteri ile ekranlara gelecek. Hayat vereceği karakter, başarılı bir iş adamı.

atv yeni sezonda Destan, Kuruluş Osman, Yalnız Kurt ve Kardeşlerim dizilerini devam ettirirken, şu anda bilinen 3 yeni projeyi de ekrana getirmeye hazırlanıyor. Kış sezonu için en iddialı yapımlarından birisi de Bir Küçük Gün Işığı olacak.

Yaz sezonunda başlayan üç dizisi Sevmek Zamanı, Gül Masalı ve İçimizdeki Ateş’in ilerleyen süreçte ekranda kalıp kalmayacaklarını ise reytingler belirleyecek.