Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor!

Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de geçtiğimiz yaz ekranlara gelmeye başlayan Sen Çal Kapımı dizisinin, bu kadar çok gündem olacağı o günlerde bilinmiyordu. Aradan geçen zaman içinde dizi, yaz sezonundaki kadar yüksek reytingler alamasa da kanalın vazgeçemediği bir dizi haline geldi!

Sezon boyunca gün değişikliği ile en son Cumartesi akşamları yayınlanamaya devam eden dizi, bir kaç hafta önce sezon arası vermişti. Fox TV, yaz sezonunda yeni bir yaz dizisi hazırlamak yerine, varolan ve reytingi garanti, izleyicisi kemikleşmiş, Hande Erçel ve Kerem Bürsin hayranları ile sosyal medyanın gündeminden düşmeyen Sen Çal Kapımı dizisinin devamına karar verdi.

Yaklaşık 10 aydır süren çekimlere ise bir süreliğine ara verildi. Mayıs sonunda çekimlerin başlaması bekleniyor. Haziran ayında da dizinin yeni sürprizlerle ekrana gelmesi bekleniyor.

Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor! 10

17 Nisan Cumartesi akşamı ekrana gelen 39. bölümüyle sezon finali veren dizinin hemen ardından, zaten aralarında aşk dedikoduları ilk günden beri süren başroller Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in bir kaç gün sonra Maldivler’de birlikte tatil yaptıklarının ortaya çıkması ile gündem tekrar onlara döndü!

Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor! 11

Dizinin sezon finali ertesinde bir kaç hafta da ‘aşk yaşıyorlar’ haberleri ile gündemin ilk sıralarına yerleşmeyi başardılar. İkili bu konuda bir açıklama yapmadı. Hande Erçel’in ablası, eniştesi ve yeğeni Mavi ile Maldivler’de olduğu da düşünülürse, iki oyuncunun dinlenmek için gittiği ve birlikte poz verdikleri tatilden bir aşk çıktı mı, yoksa hepsi üstü kapalı bir sosyal medya gündemi yaratma çabası mıydı, ilerleyen günlerde göreceğiz…

Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor! 12

Arkalarına bu söylentilerle birlikte rüzgarı alan iki oyuncu, Türkiye’ye döndüklerinde hiç bir araya gelmediler! Ya da birlikte pozlarını paylaşmadıkları için kimse görmedi! Sonuç ne olursa olsun, bu iş tamamen Sen Çal Kapımı dizisine yaradı!

Diziye ilgi azalmayarak yeni sezon beklentisini de daha heyecanlı bir hale getirdi. Bu kadar çok konuşulmanın tabii ki bir başka sonucu daha olacaktı! O da sosyal medya ölçümlemelerinde ortaya konulan ‘en’ler tablosu…

Sosyal medya ölçümleme servisi Somera’nın Nisan ayında gelen ileti sayılarına göre belirlediği ‘En Popüler Çiftler’ araştırmasında, Sen Çal Kapımı çifti Eda ve Serkan, ayın son iki haftasında ekranda olmamalarına karşılık 3. sıraya oturdular!

İşte o tablo…

Sen Çal Kapımı dizisi ekranda yok ama Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşk haberleri zirveyi zorluyor! 13