Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisi hala final yapmadıysa, çok önemli bir nedeni var!

Sen Çal Kapımı dizisi hala final yapmadıysa, çok önemli bir nedeni var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında 17 Nisan Cumartesi günü 39. bölümü saat 22.45’te yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisi, bir süre ara verecek. Dizinin Haziran ayından itibaren yeniden başlayacağı ve yaz boyunca devam edeceği de ortaya çıkmıştı.

Savaşçı dizisinin yayına başlayabilmesi için ara vermek durumunda kalan Sen Çal Kapımı’nın reytingleri de son dönemde bir hayli düşüş sergilemişti. Ancak Fox TV, diziye adeta sarıldı ve bırakmak istemiyor. Reytingler düşse bile bu zamana kadar gelmeyi başaran dizi, yine ekrandan kopmayacak. Bunun bir nedeni var. Bu nedeni de Melisa Döngel anlattı.

Dizide Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel, hayatında her şeyin iyi gittiğini söyledi. Pandemi döneminde çalıştıkları için yorulduklarını ve bağışıklıklarının da düşebildiğine değinen oyuncu, yüksek vitamin ile kendisini dengede tutmaya çalıştığını ifade etti.

Sen Çal Kapımı dizisine yurt dışında çok yoğun bir ilgi olduğunun altını çizen oyuncu, aslında dizinin Fox TV tarafından neden bu kadar çok sahiplenildiğini de açıklamış oldu.

Melisa Döngel, “Bitmiyor şu anda, öyle bir karar yok. Güzel gidiyoruz, diğer ülkelerden geri dönüşler zaten çok güzel. En son bildiğim kadarıyla 54 ülkeye satılan bir dizi zaten. Yurt dışında da çok fazla ilgisi var dizinin, öyle bitecek gibi bir karar duymadık” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinin sosyal medyada da çok güçlü olduğuna vurgu yapan Döngel, 5 milyon tweet atıldığını da hatırlattı.