Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim rötar yaptı, yeni günü şaşırttı!

Seni Çok Bekledim rötar yaptı, yeni günü şaşırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili 12-18 Nisan yayın akışında yer verilmemesi dikkat çekmişti.

Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yerine ise Kuzeyin Oğlu Volkan Konak programı getirildi. Yani Cuma akşamları artık müzik eğlence programı olacak…

Seni Çok Bekledim dizisinin ise son 2 bölümü kaldı. Dizi şimdiye kadar 11 bölüm yayınlandı ve 13. bölümde final yapılacak. Star TV tarafından Seni Çok Bekledim’in yeni günü de açıklandı.

Bu hafta dizi ekranda olmayacak. Ancak gelecek hafta, yani 21 Nisan Çarşamba akşamı Star TV’de izleyicilerle buluşacak. Zaten reytingleri çok düşük olan dizinin son iki bölümü yeni gününde yayınlanacak ve dizi ekrana veda edecek.

Özcan Deniz’in dizinin Cuma günü yayınlanması konusunda bir ısrarı vardı. Kanal da bu durumu kabul etmiş ve Akrep ile Sol Yanım dizilerinin gününü değiştirmişti. Bunun ne kadar kötü bir karar olduğu sosyal medyada da hayranlar tarafından dile getiriliyor.

Dizi büyük bir iddia ile yayın hayatına başladı ve reyting denklemini de değiştirmesi beklendi. Ancak beklentilerin yüksek tutulmasının ne kadar da gerçeklerden uzak olduğu bir kez daha görüldü.

İzleyiciler klişe olarak gördükleri konulara artık daha mesafeli yaklaşıyor. Bu durum da bu diziyle bir kez daha tespit edilmiş oldu.