Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisi Gökçe Bahadır için zorluklarla dolu!

Kulüp dizisi Gökçe Bahadır için zorluklarla dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere Kulüp isimli yapım ile dönüş yapmıştı. Netflix için çekilen dizide farklı bir karakterde yer alan oyuncu, sabıkası olan ve bir kulüpte şarkıcılık yapan Matilda isimli karakter ile önümüzdeki dönemde Netflix platformunda yerini alacak.

Dizisinin çekimlerinin devam ettiğini söyleyen oyuncu, dönem işi çekmenin zorluklarına değindi. Barış Arduç ile başrolünde yer aldığı dizi ile ilgili her şeyin yolunda olduğunu söyleyen oyuncu, “Barış ile birlikteyiz. Çok değerli, güzel isimler var. Onlarla birlikteyiz, güzel gidiyor, her şey yolunda. Zor bir süreç. Dönem işi olması, kolay bir iş değil. Ne çekmesi, her anlamda çok zor. Sanatsal olarak da vb. Aynı zamanda sonucun güzel olacağını düşünüyorum. Bakalım, seyirciye sunacağız” diye konuştu.

Sürekli sette olduğunu ve bu dönemi çalışarak geçirdiğini anlatan oyuncu, özel hayatının da pek olmadığını, kendisine kalan zamanlarda evde kalmayı tercih ettiğini belirtti.

Kulüp dizi dışında başka bir projesi olmadığını anlatan Gökçe Bahadır, ayrıca geçen yıl İzmir’in Kızları isimli müzikli oyun ile sahnelere çıkmıştı.

Pandemi nedeniyle sahnelerin kapalı olması nedeniyle bu projeye devam edemeyen oyuncu, yasaklar kalkınca yeniden sahnelere de dönmek istediğini daha önceki röportajlarında ifade etmişti.