Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık var!

Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin sosyal medya ve reytinglerde büyük başarı elde eden dizisi Sen Çal Kapımı finale dğoru ilerliyor. Daha önce 50. bölümde final yapacağı açıklanan dizi iki bölüm daha uzatılmış, final 52. bölüme sarkmıştı. Dizi finale adım adım yaklaşırken bir ayrılık haberi geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yazdığına göre, başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan Ayşe Akın ekipten ayrılıyor. Ayşe Akın, Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosuna bu sezon katılmıştı. Otel müdürü Deniz’i canlandıran Akın’ın, ikinci sezonun dokuzuncu bölümünde ayrılacağı duyuruldu.

Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık var! 8

Belçika’da doğan genç oyuncu 18 yaşındayken katıldığı güzellik yarışmasında Brüksel Güzeli seçildi. Aynı zamanda şarkıcılık da yapan Ayşe Akın, daha önce İnsanlık Suçu ve Erkenci Kuş dizilerinde rol almıştı.

Bu arada Sen Çal Kapımı dizisi adım adım finale yaklaşırken hikayede de bazı değişikliklerin olacağı öğrenildi. Buna göre Eda, Serkan ve Kiraz bir aile olmaya başlayacak.

Sen Çal Kapımı dizisinde ayrılık var! 9

Kiraz’ı iyi bir okula gönderebilmek için mutlu aile tablosu çizmeye çalışan Eda ve Serkan’ın numaradan mutluluğu yavaş yavaş gerçeğe dönüşmeye başlayacak.

Sen Çal Kapımı’nın 46. yeni bölümü 28 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizi 52. bölümde final yapacak.