Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı finaline doğru hikaye değişiyor, bir ilk yaşanıyor!

Sen Çal Kapımı finaline doğru hikaye değişiyor, bir ilk yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi ikinci sezonu yoluna devam ediyor. İlk olarak 50. bölümde final yapacağı belirtilen dizi, iki bölüm daha uzatıldı. Sen Çal Kapımı’nın 46. yeni bölümü 28 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak. Dizinin finaline adım adım gidiliyor. Final ile birlikte geriye 7 bölüm kaldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisinin 46.yeni bölümünde izleyiciler hikayenin yeniden değişeceğini gösterecek.

Serkan ve Eda karakterleri yeniden birleşecek ve daha önce yaşanmayan bir şey yaşanacak; onlar aile olmanın keyfine varmaya başlayacak. Serkan, Eda ve Kiraz’dan oluşan bu güzel aile de dizi hayranlarını çok mutlu edecek sahneleri beraberinde getirecek.

Bir ilke imza atılacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 46.bölümünde Eda ile Serkan, Kiraz’ı iyi bir okula gönderebilmek için uyumlu ve mutlu bir çift portresi çizmek zorunda kalır.

Karşılarındaki büyük rakip ise Engin ve Pırıl’dan başkası değildir. Oyunla başlayan bu büyük mücadelenin sonunda kazanan elbette aşk olur. Serkan ve Eda aralarındaki tüm sınırları kaldırır… Dizinin yeni bölümü hikayede büyük değişimi beraberinde getirecek ve dizi hayranları son 7 bölümü keyifle takip edecek.