Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir dizi setinde pişirdi, izleyenlerin canı çekti!

Demet Özdemir dizi setinde pişirdi, izleyenlerin canı çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinde neşeli anlar yaşanıyor. 2021 yılının başlarında ekip yoğun bir şekilde çekimlere devam ediyor. Dizinin arka planında yaşananlar ise zaman zaman sosyal platformlara yansıyor.

Dizide Zeynep karakterine hayat veren Demet Özdemir de son dönemde hikayenin kadın haklarına yönelik olarak öne çıkmasının keyfini sürüyor. Bu konunun ardından Zeynep karakterinin kendi kişiliği ile de özdeşleşme noktasında önemli bir katkısının olduğunu belirten oyuncu, kadına şiddet konusunda dizide verilen mesajlarla, bu büyük sorunun çözümüne yönelik bir katkı sunduğu için mutlu…

Doğduğun Ev Kaderindir setinden sıklıkla paylaşımlarda bulunan oyuncu, bu sefer da kaldığı karavandan kısa videolarını yayınladı. Küçük tüp üzerinde omlet yapan Özdemir’in bu hali hayranlarını bir hayli şaşırttı.

Demet Özdemir dizi setinde pişirdi, izleyenlerin canı çekti! 7

Oyuncunun paylaşımından sonra sosyal platformlarda paylaşılan görüntülere hayranlar “Canımız çekti” diye yorum bıraktı.

Canı omlet çekince kendi işini kendisi gören Demet Özdemir, tüp üzerinde tavada yumurta pişirdi ve arkadaşları ile birlikte afiyetle yedi.

“Biraz önce karavanda tüple yumurta yaptık doğru” diye bir başka paylaşım daha yapan Özdemir’in neşeli halleri görülmeye değerdi.