Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde de Erkenci Kuş’ta da oynadı ama Yargı bambaşka!

Sen Çal Kapımı dizisinde de Erkenci Kuş’ta da oynadı ama Yargı bambaşka!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların unutulmayan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’ta Demet Özdemir ve Can Yaman ile kamera karşısına geçmişti. O dizide Deniz rolünü oynuyordu. Terapist Deniz olarak sonradan diziye dahil olmuştu. Bu dizideki rolüyle çok sevilmişti.

Ardından 85 ülkede yayınlanan yine bir başak romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’da rol aldı. Bu kez Anıl İlter ile partner oldu ve Pırıl ismiyle dizinin sevilen karakterleri arasında yer aldı. Oyunculuğu ile hayran kitlesini de çoğalttı.

Ardından, Kanal D’nin hukuk drama türündeki dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Yayınlandığı ilk günden beri gündemi birbirine katan dizi Yargı’nın dikkat çeken karakterlerinden birine hayat veriyor şimdi! Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, bu kez Hakim Neva olarak ekranlara gelmekte.

Kariyer basamaklarını sağlam adımlarla tırmanan Gümülcinelioğlu, Yargı dizisindeki Neva Hakim olarak büyük beğeni topluyor. Dizide Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Savcı Pars’ın da kız kardeşi olan Neva karakteri ile izleyici, Gümülcinelioğlu’nu daha da yakından tanıdı.

1991 İstanbul doğumlu olan Başak Gümülcinelioğlu, 2018 yılında setlere adım atmış bir isim. İlk olarak atv’nin ömrü kısa süren ve başrollerinden Burcu Biricik, Cem Davran ve Ceyda Düvenci’nin rol aldıkları 8. Gün dizisinde rol aldı ilk olarak.

Ardından ekranda fırtınalar estiren Erkenci Kuş dizisi geldi. Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar dizisinde de oynadı. Yine BluTV için çekilen ‘Bizden Olur mu?’ isimli dizide de rol alan Başak Gümülcinelioğlu, Yargı dizisiyle de giderek daha çok tanınmaya başlandı.

Aynı zamanda müzikle de uğraşan ve sesi büyük beğeni toplayan Gümülcinelioğlu, Yargı dizisinden sonra çok daha büyük kesimler tarafından hayranlıkla takip edilmekte.

Kariyerinde bir sıçrama sağlayan bu dizide yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu da saklamıyor oyuncu.
Yargı’da Metin Komiser’i oynayan Hüseyin Avni Danyal ile Başak Daşman’ın tiyatro oyununu izlemeye giden Gümülcinelioğlu, gazetecilerin de sorularını yanıtladı.

Yargı ekibi olarak rol arkadaşları Hüseyin Avni Danyal’ı desteklemeye geldiklerini ifade eden oyuncu, sezon finaline doğru sette temponun hiç düşmediğini anlattı.

Sen Çal Kapımı dizisinde de Erkenci Kuş'ta da oynadı ama Yargı bambaşka! 8

“Set ilk günkü gibi. Her zaman çok heyecanlıydı. Senaryoyu heyecanla okuyorum, sonra heyecanla oynuyorum ve sonra da heyecanla izliyorum. Üç kademeli bir iş benim için. Genelde hep öyle yaparım ama bu iş ‘neler yazdılar’ diye baktığımız bir iş oldu. Oynarken de çok heyecanlanıyoruz” diyen Başak Gümülcinelioğlu, 32. bölümü çekmeye başladıklarını ve heyecanının arttığını da belirtti.

Sezon finaline doğru izleyicinin de heyecanını arttıracak bir bölümün geldiğini de müjdelemiş oldu oyuncu. Yargı’da oynamaktan duyduğu mutluluğu da paylaşan Gümülcinelioğlu “32. bölüm senaryosu geldi. 32. bölümde bile aynı heyecanla bize yaşatan bir işte olmak bir oyuncu için çok kıymetli. O yüzden de ben çok şanslı hissediyorum” dedi.

Sen Çal Kapımı dizisinde de Erkenci Kuş'ta da oynadı ama Yargı bambaşka! 9

En son 30. bölümü yayınlanan Yargı dizisinde, ekip 32. bölümü çekmeye başladı ve sezon finalinin de 34. bölümde gerçekleşmesi bekleniyor. Dizinin bu hafta yayını yok. Bayram tatili nedeniyle bir haftalık aranın ardından dizi devam edecek. 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak bölümle de sezon finali yapacak.

Bu arada uzun süredir tatil yapmadığını belirten Başak Gümülcinelioğlu, yeni şarkılar hazırladığını ve tiyatro prova süreci yaşayacağını anlatan oyuncu, yaz dönemini de yoğun geçirecek.