Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in aynı zamanda tasarımcı olduğunu biliyor muydunuz? Bakın neler yapıyor…

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in aynı zamanda tasarımcı olduğunu biliyor muydunuz? Bakın neler yapıyor…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Kalp Yarası dizisiyle geldi Yağmur Tanrısevsin. Çekimleri Antakya’da yapılan dizide Gökhan Alkan ile başrolde oynadı. Hayranlarının büyük bir ilgiyle takip ettiği başarılı genç oyuncu, 32 bölüm boyunca rol aldığı dizinin ardından bambaşka bir projesi için çalışmaya başladı.

Şubat ayına kadar Antakya’da çekilen Kalp Yarası dizisi, daha sonra İstanbul’da devam etmişti. Yaşadığı şehre gelmesinin ardından Yağmur Tanrısevsin, dizi çekimlerinden fırsat buldukça farklı etkinliklere katıldı.

Başarılı oyuncu, geçtiğimiz günlerde çocuklarla birlikte vakit geçirdiği bir etkinlikte uzun süredir tutkusu olan tasarım merakını da anlattı. Çocuklara seramik eğitimi veren Tanrısevsin, bu keyifli anlar için “Enerjileri o kadar güzel ki, çok güzel şeyler çıkarttılar. Onların hayal gücünü ortaya çıkarmak için küçük bir katkıda bulunmak bile yeterli oluyor” diye konuştu.

Çocukluğunda resim çizmeyi çok sevdiğini, boyalarla arasının hep çok iyi olduğunu da aktaran oyuncu, mesleğini sürdürürken aynı zamanda Marmara Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar Fakültesi’nde okuduğunu da açıkladı.

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin'in aynı zamanda tasarımcı olduğunu biliyor muydunuz? Bakın neler yapıyor... 7

Yağmur Tanrısevsin, Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışmalar yürüttüğünü ve büyük heyecan yaşadığını belirterek, bir ay sonra seramik bölümü açılacağını ve sergi düzenleyeceğini de ilk kez duyurdu.

“Sergi projem var ama daha harekete geçirmedim. Az kaldı diyelim. Seramik karo tasarımı yapıyorum. Karolardan yola çıkarak tasarım yapıyorum. Çok seviyorum, hem renk kullanıyorum hem de puzzle parçaları gibi çok keyif veriyor” diyen oyuncu, hiç bilinmeyen bir yönünü de hayranları ile paylaşmış oldu.

Bu arada yeni dizi projesi olup olmadığı sorulan oyuncu, görüşmelerinin olduğunu, hatta yaz dizisi de olabileceğini belirterek çok fazla detay vermedi. “Projeyi okuyup, karakteri hissetmem lazım, sevmem lazım. Yoksa mümkün değil” diye konuştu.