Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde evlilik teklifi sanki gerçek gibi!

Sen Çal Kapımı dizisinde evlilik teklifi sanki gerçek gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde hayranların heyecanla bekledikleri aşk ve romantizm dolu sahneler geldi… 46.bölüm ile birlikte dizide büyük bir değişim dalgası yaşandı ve bir aile ortamına bürünen Serkan, Eda ve Kiraz ilişkisi izleyicileri daha da keyiflendiriyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 52. bölümde final olacağı biliniyor. Dizinin son bölümlerinin neşeli, eğlenceli, aşk ve romantizm dolu geçeceği de ortaya çıktı. 4 Ağustos Çarşamba akşamı yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı’nın 47.yeni bölümünde Serkan’ın Eda’ya evlilik teklifi yapması bekleniyor.

Dizinin yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı ve izleyiciler hem eğlence hem de romantizm dolu anların yaşanacağını hemen fark etti. Sen Çel Kapımı hayranları bu gelişmelerden de son derece memnun. Finale 6 bölüm kaldı ve bundan sonraki sahneler daha çok eğlence, aile olma, aşk ve sevginin öne çıkacağı bölümler olacak gibi bir hava var.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in aşkının Nisan ayında ortaya çıkmasından bu yana dizi hayranları Serkan ile Eda karakterlerini farklı bir gözle görmeye başladı. Yeni bölümde yaşanması beklenen evlilik teklifi ise birçok dizi hayranı için çok farklı bir deneyim olacak.

Sanki gerçekmiş gibi izleyeceğiniz o anların 47. bölümde yayınlanması bekleniyor. Yayınlanan fragmanda evlilik teklifinin hem eğlenceli hem de duygusal olacağı ve izleyicilerin o anları akıllarından çıkartamayacağına yönelik işaretler var.

Sen Çal Kapımı 4 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’da yayınlanacak ve bu evlilik teklifi sahnesi heyecanı bir hayli artıracak.