Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu netleşmeyen Ozan Akbaba’ya yeni rol arkadaşları!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu netleşmeyen Ozan Akbaba’ya yeni rol arkadaşları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba hayalini süsleyen bir proje için sete çıktı… Hikaye kendisine ait ve yıllardır hayalini kurduğu hız tutkunu bir karakterin hikayesi ile izleyicilerle buluşacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakteri ile hayranlarını mest eden Akbaba, 6 sezondur projenin başrolünde yer alan isimlerden birisi. Anka projesi ile yine setlerde yer alan ve tatilde de çalışmayı tercih eden oyuncunun, dizinin 7. sezonunda olup olmayacağı ise belirlenmedi.

Ozan Akbaba’nın film çekimlerinin sonrasında ekip ile görüşeceği ve rolüne devam edip etmeyeceğine karar vereceği kulislere yansımıştı. Şimdilerde Anka filminin heyecanını yaşayan oyuncu, sosyal medyadan yaptığı ileri sürüş tekniği eğitiminden paylaşımlarla da bu heyecanını yansıtıyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu netleşmeyen Ozan Akbaba'ya yeni rol arkadaşları! 8

Anka filmine yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Saygı dizisinin ikinci sezonu için sete çıkan Erkan Can’ın filmde konuk olarak yer alacağı ortaya çıkmıştı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz konusu netleşmeyen Ozan Akbaba'ya yeni rol arkadaşları! 9

Deniz Işın, Serdar Orçin, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Uğur Uzunel’in de kadrosunda yer aldığı Anka filmi için bir önemli isim daha belli oldu. Taner Rumeli’nin de kadroda yer alacağı ortaya çıktı.

Taner Rumeli’nin Birol karakterini canlandıracağı belirtiliyor. Ayrıca Kemal Zeydan da Hilmi olarak ekipte yer alacak.