Ana sayfa Dizi Haberleri Kral Kaybederse beklenirken, Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni bir dizi gelişmesi var!

Kral Kaybederse beklenirken, Kıvanç Tatlıtuğ’dan yeni bir dizi gelişmesi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’dan hayranları yeni bir televizyon dizisi bekliyor. Çarpışma’dan bu yana bir hayli zaman geçti ama ünlü oyuncuyu ikna edecek bir dizi projesi gelmedi. Kral Kaybederse isimli yeni dizi için ismi konuşulan oyuncunun teklife ne yanıt vereceği merakla bekleniyor.

En son Netflix için çekilen Bir Denizaltı Hikayesi isimli dijital dizide yer alan Tatlıtuğ, projeden çok etkilendiğini ve kariyerinde ilk kez böyle farklı bir yapımda rol aldığını söylemişti. Dizinin izleyenleri de çok etkileyeceğini ve çok iddialı ve farklı bir yapım olduğunu anlatan Tatlıtuğ, heyecanı da artırmıştı.

Hayranları bir televizyon dizisi bekliyor ama Kıvanç Tatlıtuğ yine bir dijital proje için anlaşma yaptı. Netflix Belçikam yapımı olan Into The Night isimli diziden gelen teklifi ünlü oyuncunun kabul ettiğini gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Kulis bilgisine göre Tatlıtuğ bu dizinin ikinci sezonunda konuk oyuncu olarak yerini alacak.

Jason George imzalı olan yeni sezonda Mehmet Kurtuluş’un da ekipte yer alması bir diğer önemli gelişme olarak dikkatleri çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları ise yeni sezonun en etkileyici yapımlarından olması beklenen, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Kral Kaybederse’de Tatlıtuğ’un başrolde yer alıp almayacağını merakla bekliyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.