Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yakınlaşmasını sağlayan geri planda birisi var!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in yakınlaşmasını sağlayan geri planda birisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde partner olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin ekrandaki uyumları ve yüksek enerjileri, yapımın da geniş kitlelere hitap etmesinin en önemli sebebi oldu… Serkan ve Eda karakterleri o kadar çok beğenildi ki, Temmuz ayından bu yana en beğenilen dizi çifti olmaları da şaşırtıcı değil.

Sosyal medyada yorum yapan dizi hayranları bu ikiliden çok etkilendi. Birbirlerine bakışları, davranışları, sosyal medyada yaptıkları canlı yayınlardaki samimiyetleri ve doğal halleri de ilginin yükselmesine katkı yaptı. Peki bu uyumun arka planında onları bu noktaya getiren başka kişiler yok muydu?

Aslında böyle bir kişinin olduğu Hello dergisindeki röportajda ortaya çıktı. Hande Erçel, bir itirafta bulunarak romantik komedi dizisi olduğu için uyuşamayacakları korkusunu yaşadığını ifade etti. Ünlü oyuncu, “Bir romantik komedide en önemli şey uyum. Set başlamadan dört ay önce tanıştık ve araya karantina girdi. O sürede birlikte çalışma fikrine alışmıştım zaten. Sete çıktığımızda da pek ayrı sahnemiz olmadığından çabuk adapte olduk diyebilirim” diye konuştu.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yakınlaşmasını sağlayan geri planda birisi var! 11

Kerem Bürsin ise geri planda yakınlaşmalarında yardımcı olan ismin Sen Çal Kapımı dizisinin yönetmeni Altan Dönmez olduğunu söyledi. Oyuncu, birbirlerini tanıdıkça da uyumlarının daha iyi olduğunu ve enerjilerinin de tutmasının beraber vakit geçirmeleri sayesinde olduğunu anlattı. Bürsin, dergideki açıklamasında şöyle konuştu:

“Evet, şartlar gereği Zoom üzerinden beraber çok vakit geçirdik, aynı zamanda da birlikte bir oyuncu koçuyla çalıştık ve çok iyi geldi. Hem birbirimizi, hem karakterlerimizi iyice tanıyabildik. Sonrasında yönetmenimiz ve değerli ağabeyim Altan Hoca (Dönmez) da girdi devreye ve güzel bir sinerji yakaladık.”

Hello dergisine farklı pozlar veren ve birbirlerine bakışlarıyla bile ne kadar uyumlu olduklarını gösteren ikili arasında bir aşk olduğu yönünde magazin gündemine düşen iddialar da inanmayın. Kerem Bürsin röportajlarında böyle bir aşk olmadığını sürekli söylüyor ve partneri ile çok iyi bir arkadaş olduklarını sıklıkla ifade ediyor. Ancak ikili senaryo gereği aşık gibi rol yaparak, izleyicileri ikna etmeyi de başarıyor.

Peki 2021 yılından dilekleri neler? Ünlü oyuncular 2021 yılı ile ilgili dileklerini de dergide şu sözlerle anlattı:

Hande Erçel: Yeni yıl dünyaya, doğaya ihtiyacımız olduğu bilincini, empatinin kıymetini anlamayı, bana da bol gülümsemeli günler getirsin.

Kerem Bürsin: Dünya için dileğim, kadınların yönettiği ve herkesin eşitlik içinde yaşadığı bir döneme girilmesi. Türkiye için dileğim, hepimizin konuşmak yerine toplumsal sorumluluklar almaya başlaması ve kutuplaşmanın sona ermesi. Kendim için dileğim ise böyle adil bir dünyanın parçası olabilmek.