Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan ve Demet Özdemir şarkı söyleyecek, reytingler yine patlayacak!

Ayça Ayşin Turan ve Demet Özdemir şarkı söyleyecek, reytingler yine patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yılbaşı akşamlarının artık klasiği haline gelen O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının bir yenisi daha perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu tv8 ekranında yılbaşı akşamı yine reytingleri patlatacak gelişmeler var.

Daha önceki yıllarda da ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleştirilen O Ses Türkiye Yılbaşı programları tam bir klasik olma yolunda ve eğlencenin de adresi olarak dikkat çekiyor. Diğer kanallara pek de seyirci bırakmayan Acun Ilıcalı, bu sefer farklı bir ortamda programı yapmak durumunda kaldı.

O Ses Türkiye yarışması pandemi nedeniyle ekrana gelemedi. Şarkı yarışmasını heyecanla bekleyen geniş bir kitle vardı ama koronovirüs bu sene buluşmayı engelledi. O Ses Türkiye Yılbaşı özel programı bir anlamda hasret gidermek için de iyi bir fırsat olacak. Ancak sağlık önlemlerinin de üst seviyede olacağı kesin…

Bu yıl da ünlü isimler seslendirecekleri şarkılarla hayranlarını mest edecek. Arıza dizisinde Halide karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, zaten dizide de şarkı söylemiş ve izleyen herkesin takdirini kazanmıştı. O Ses Türkiye Yılbaşı programının sürprizlerinden birisi de ünlü oyuncu olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde güçlü bir dram performansı ortaya koyan, sosyal medyada 12 milyon takipçi barajını aşarak her geçen gün ününe ün katan Demet Özdemir de programın starları arasında bulunuyor. Ünlü oyuncu da seslendireceği şarkı ile hayranlarını mest edecek.

Ayça Ayşin Turan ve Demet Özdemir şarkı söyleyecek, reytingler yine patlayacak! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Miray Daner de programda yer alacak. Daha önce İbrahim Selim’in youtube’da yayınlanan programında şarkı söyleyen ve güzel sesi ile göz dolduran oyuncu, bu sefer de O Ses Türkiye sahnesine çıkacak.

En son Saygı dizisinde izlediğimiz Miray Daner yüksek enerjisi ve güçlü kariyer çıkışı ile son yılların en çok konuşulan genç oyuncuları arasında bulunuyor. Üst üste güçlü projelerde oynayan oyuncu, artık başrollerin aranılan isimlerinden birisi…

Ayça Ayşin Turan, Demet Özdemir ve Miray Daner gibi isimlerin yanı sıra birçok ünlünün de programda yer alması ve şarkıları ile reytingi patlatması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

31 Aralık Perşembe yani yarın akşam tv8 ekranında büyük bir eğlence var ve kaçıranlar da çok üzülür.