Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başroller bir bir ayrılıyor, reytingler düşmüyor aksine çıkıyor! Bir dizinin başrol oyuncusu ayrıldığı zaman, hikaye büyük zarar görür ve mutlaka izleyiciler tarafından da ilgide azalma görülür. Ancak bazı yapımlar vardır ki, başroller çoktur, yan rollerin de önemi büyüktür ve bu tür ayrılıklarda reyting düşmez, belki de çıkar… İşte bu dizilerden birisi de atv’nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi…

3.sezonu devam etmekte olan dizinin kadrosunda önemli ayrılıklar yaşanıyor. Ancak bu ayrılıklar sonrasında bırakın reytinglerin düşmesini, daha da yükseliyor. Çünkü hikaye burada ana etken konumunda. Hikayenin gücü de izleyicileri ekran başında tutuyor. Yeni gelen karakterler iyi seçilir, güçlü oyuncular da bulunur ise ayrılıklar sorun yaratmıyor… İşte Bir Zamanlar Çukurova bu durumu kanıtlayan yapım oldu.

71. bölümde dizinin en önemli karakteri olan Hünkar Yaman izleyicilerin tüm itirazlarına rağmen gitti. Vahide Perçin, sağlık sorunları da yaşadığı için diziden bir süredir ayrılmak istiyordu. Adana’daki yoğun çekimler ünlü oyuncuyu bir hayli yormuştu ve kendisi de ayrılmak istediği için senaristler karakteri öldürerek, oyuncuya istediğini verdi. Hünkar karakterinin ayrılması aslında hikayeyi çok olumsuz etkileyebilirdi. Ancak böyle olmadı. Çünkü senaryonun gidişatı heyecanı azaltmadı, bilakis artırdı.

Bir Zamanlar Çukurova'da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor! 10

Hünkar’ın vedasından sonra dizide düşüş bekleyenler yanılmıştı. Reytingler yukarı yönlü hareket etti, hiç düşüş yaşanmadı. Çünkü heyecan hiç bitmedi. Ardından bir başrol daha ayrıldı. Hikayenin adeta merkezindeydi Yılmaz, ancak o da geçtiğimiz bölüm yapımdan ayrıldı. Uğur Güneş’in de diziden bir süredir ayrılmak istediği konuşuluyordu, o da artık başka projeler istiyordu ve isteği de gerçekleştirildi.

Hünkar ve Yılmaz gibi iki karakterin ayrılığı sonrasında Bir Zamanlar Çukurova’nın hikayesinde bazı boşluklar oluşsa da bunu doldurmak senaristler için zor olmadı. Yılmaz’ın ayrılığı öyle bir şekilde gerçekleşti ki, dizide kavganın yerini barış ortamı aldı.

Bir Zamanlar Çukurova'da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor! 11

Şimdi ise bir başka karakter daha gidiyor. Esra Dermancıoğlu başrol değil ama başrollerden rol çalan bir yan karaktere hayat veriyor. Behice olarak izlediğimiz oyuncu o kadar başarılı bir oyunculuk sergiledi ki, sosyal medyada Behice’den nefret etmen bir kişi kalmadı. Tüm yorumlar olumsuz ve nefret içerikli.

Bir Zamanlar Çukurova'da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor! 12

Hünkar karakterinin katili olan Behice’nin tüm numaralarının da ortaya çıkması ve 85. bölümde yapımdan ayrılması bekleniyor. Yani 7 bölüm sonra karakter veda edecek ve bu süreçte de tüm yaptıkları ortaya çıkacak. Hikayenin hızı da heyecanı da düşmeyecek.

Bir de Hande Soral faktörü var. Oyuncu diziye katıldı ve çekimlere başlandı. Ümit karakteri Çukurova’da bambaşka bir dünyanın kapısını da aralayacak. Yani heyecan dalgasına yenisi eklenecek.

Bir Zamanlar Çukurova'da başroller patır patır dökülüyor, yeni ayrılıklar oluyor ama dizi adeta tarih yazıyor! 13

Tüm bu yaşananlardan sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisinden başroller ayrılmış olsa da, çok etkili bir yan karakter gidecek olsa da yeri doldurulacak ve hikayenin akışı izleyicileri ekran başına toplayacaktır.