Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde kadın dayanışması ve Hande Erçel’in Kerem Bürsin’e acı göndermesi!

Sen Çal Kapımı dizisinde kadın dayanışması ve Hande Erçel’in Kerem Bürsin’e acı göndermesi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan Sen Çal Kapımı, Çarşamba akşamları yayınlanmakta. Dün akşam (7 Ekim) 13. bölümü ekrana gelen dizinin reytingleri, Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz’in altında kalsa da romantik komedi türündeki dizi, beğenilerek izlenmekte.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in ekran partneri olarak birbirlerine çok yakıştırıldıkları dizinin kamera arkası, kamera önünden daha eğlenceli görünüyor! Özellikle Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in her hafta dizinin yayınından kısa bir süre önce yaptıkları sosyal medyadan canlı yayın, izleyicileri adeta mest ediyor.

İkilinin kamera arkasında sürekli birbirlerine takılmaları da yine gündemde kalmalarını sağlamakta. Çektikleri videolar ya da fotoğraflarla birbirlerine nispet yapar gibi küçük oyunlar oynayan ikilinin bu halleri, hayranlarına sosyal medyada sevinç çığlıkları attırıyor.

İki sevilen, genç ve başarılı oyuncu, birlikte iyi bir uyum yakalarken, kamera arkasında da iyi anlaştıkları artık herkesin malumu. Zaman zaman esprili takılmaları da iki oyuncunun hayranları tarafından çok beğenilen görüntüler oluşturuyor.

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde bir set çalışanına en çok hangi oyuncuyu sevdiğini sorup, kendisinin isminin söylenmesiyle de Kerem Bürsin’e gönderme yapmıştı.

Erçel, benzer bir göndermeyi yine yaptı, yanındaki set çalışanının en sevdiği oyuncunun kendisi olduğu yanıtını memnuniyetle karşılayarak Kerem Bürsin’e de takıldı ve ‘Gerçekler acıdır’ notuyla paylaştı.

Bu arada sadece Erçel ve Bürsin uyumu değil, setteki kadın dayanışması da dikkatlerden kaçmıyor. Genç bir oyuncu kadrosu olan dizide Hande Erçel ile birlikte poz veren Melisa Döngel ve diğer oyuncuların fotoğrafı da sosyal medyada çok beğenildi.

İşte o paylaşımlar:

Sen Çal Kapımı dizisinde kadın dayanışması ve Hande Erçel'in Kerem Bürsin'e acı göndermesi! 9 Sen Çal Kapımı dizisinde kadın dayanışması ve Hande Erçel'in Kerem Bürsin'e acı göndermesi! 10 Sen Çal Kapımı dizisinde kadın dayanışması ve Hande Erçel'in Kerem Bürsin'e acı göndermesi! 11