Ana sayfa Sosyal Medya Nasıl oturur, nasıl kalkar, nasıl yemek yer! Elçin Sangu’da lanet bir huy var!

Nasıl oturur, nasıl kalkar, nasıl yemek yer! Elçin Sangu’da lanet bir huy var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Elçin Sangu, Onedio’nun youtube’da yayınlanan programına katıldı. Oyuncuya, bir röportajında anlattığı Hukuk Fakültesi’nde okuma hayali soruldu. Elçin Sangu, “Benim hayalim ama ne zaman gerçekleştireceğimi bilmiyorum. Dolayısı ile bir çalışmam yok. Biraz sürece bağlı” dedi.

Opera mezunu da olan Elçin Sangu, sesini diziler dışında kullanıp kullanmayacağı sorusu üzerine “Öyle albüm yapmak, şarkıcılığa geçmek gibi bir şey yok ama tabii ki arada küçük küçük sürprizler olabilir” açıklamasında bulundu.

Altıncı hissinin gizle yeteneği olduğunu zannettiğini ancak bunun 2020 yılında sona erdiğini anlatan Elçin Sangu, şu sözleriyle dikkat çekti: “Gizli yeteneğim olduğunu zannediyordum. Altıncı hissimle ilgili, taa ki 2020’ye kadar. Bunun için de zaten herkesten özür dilemiştim. Bilemediğim şey o oldu.”

Patene binebilmek istediğini ancak ülkemizin buna uygun fiziki şartlarının bulunmadığını ifade eden oyuncu, karşısına çıkan zorlukları göğüslemek için ne yaptığı sorusuna ise dikkat çeken bir yanıt verdi.

Elçin Sangu, “Ölü taklidi yapıyorum. Çok işe yarıyor Yokmuş gibi davrandığımda çözülmüyor ise çözmek için ne yapabilirim diye bakıyorum. Genelde çözümcül yaklaşmaya çalışıyorum. Kriz haline getirmemeye çalışıyorum” dedi.

“Diziler bitince oradaki arkadaşlarının numaralarını siliyor mu?” şeklindeki bir soru üzerine Elçin Sangu, böyle bir şey yapmadığını hatta ara ara görüştüklerini söyledi. Bazı kişilerle ise hiç haberleşmediğini ama numaraların durduğunu, silmediğini belirtti.

Çerkes gelenekleri ile büyümenin kendisine ne kattığı sorulunca Elçin Sangu, şu sözleriyle şaşırttı: “Güzel şeyler katmakla birlikte, bir lanet kattı bana. Herkesin oturup kalkmasından, konuşmasından, yemesinden, içmesinden lanet bir şekilde gözümü ayıramıyorum. Elimde değil, çünkü biz; bacak bacak üstüne atılmaz, kahve verdikten sonra geri geri çıkılır. Büyük yanında oturulmaz gibi katı şeylerle büyüdüğümüz için. İster istemez birisi bir şey yaptığı zaman hayretle onu seyrediyorum ve takdir de ediyorum. Ama bizim nesil ve bizden sonrakiler bu şeyi kırdılar.”

Elçin Sangu’nun açıklamalarının detayını videoda bulabilirsiniz.