Ana sayfa Dizi Haberleri Gupse Özay ve Songül Öden, aynı dizinin fanı çıktılar!

Gupse Özay ve Songül Öden, aynı dizinin fanı çıktılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Eylül sezonuyla birlikte onlarca dizi bir anda yayınlanmaya başlandı. Haftanın yedi günü pek çok kanalda alternatif projeler yer almakta. Aylarca süren hazırlıklar sonucunda diziler teker teker yayına girdiler. Hala hazırlanmakta olanlar da var tabii…

Öyle diziler var ki bizi ekrana kilitlemeye başladılar bile. Yeni sezondaki iddialı yapımlar, hikayeleri, oyuncuları ile gündemden düşmüyor. Bir önceki sezondan gelenler de başarılı grafikleriyle yeni sezonda da varlıklarını sürdürüyor ve meraklı izleyiciyi ekran başına getiriyor.

Ancak bu sezon öyle bir dizi var ki gündemden ilk bölümünden beri hiç düşmedi… TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi kitabındaki Çöp Apartmanı isimli hikayeden diziye uyarlanmakta.

Hem hikayenin gerçek olması hem de oyuncu seçimleri, senaryo, mekanlar derken Masumlar Apartmanı reytingleri alt üst ettiği gibi sosyal medyanın gündeminden de düşmüyor. Özellikle 8 yıl aradan sonra yeniden dizilere dönen Ezgi Mola’nın Safiye karakteri.

Ailesi tarafından travmatik durumlara maruz bırakılan Safiye, hastalıklı bir kişilik. Her şeyi temizlemek istiyor. Domatesi bile sabunla ve 4 kez yıkıyor. Daha ilk bölümden Safiye’nin hali, izleyenlerin yüreğine oturdu. Dizinin bu hafta Salı akşamı 4. bölümü yayınlandı.

Şimdiden pek çok kişinin diline düşen Masumlar Apartmanı, aynı zamanda pek çok ünlü ismin de dikkatini çekti ve her hafta herkes gibi merakla oturup izliyorlar. Pek çoğu da övgü dolu yorumlarla sosyal medyada mesajlar paylaşıyorlar.

Ezgi Mola, gelen bu yorumları gördükçe story’de paylaşıyor. Bu şekilde pek çok ünlü ismin de Masumlar Apartmanı dizisinin müdavimi olduğu ortaya çıkıyor.

Son olarak Songül Öden ve Gupse Özay da bu gruba dahil oldu. Özay, Eltilerin Savaşı filminde birlikte oynadığı Merve Dizdar’a dizinin ilk bölüm yayını öncesinde “Ezgi ile benden daha çok eğlenmezsiniz umarım” şeklinde bir mesaj bile atmıştı esprili bir dille.

Songül Öden, kendisinin ne kadar etkilendiğini ifade ettiği mesajıyla dikkat çekerken, Gupse Özay da dizinin başına geçip merakla izlemeye başladığın duyurdu yaptığı paylaşımla.

İşte o paylaşımlar…