Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde karar verildi, dizi hayranları çok mutlu!

Sen Çal Kapımı dizisinde karar verildi, dizi hayranları çok mutlu!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinde finale doğru adım adım gidiliyor… Dizinin şimdiye kadar 46 bölümü yayınlandı. 52. bölümde final yapacağı ortaya çıkan Fox TV dizisinde yaşanan değişim de dikkatleri çekiyor.

Eda ve Serkan yeniden bir arada ve Kiraz ile birlikte de bir aile ortamı oluşturuldu. Dizi hayranları için onları bu şeklide görmek büyük bir gelişme ve hikayenin de çok iyi noktaya doğru ilerlemesi büyük destek görüyor.

Serkan ile Eda karakterlerinin hikayesi 6 bölüm sonra bitecek. Anlaşılan ve beklenen güzel bir final yapılması… İşte o güzel finale doğru da adım adım ilerleyen bir hikaye kurgusu görüyoruz. Yeni bölümde Eda ile Serkan aşkı evlilik teklifi olarak ekrana yansıyacak. Senaristin iki karakteri birleştirme kararı ile birlikte dizi hayranlarını da hem eğlenceli hem de romantik bölümler bekliyor. Finale doğru da Sen Çal Kapımı hayranları bir hayli heyecanlı.

Sen Çal Kapımı dizisinde karar verildi, dizi hayranları çok mutlu! 7

Sen Çal Kapımı dizi hayranları merak ve heyecanla yeni bölümde neler olacağını bekliyor ve 4 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’ı adeta iple çekiyor. Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 47.bölüm özeti ve fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Serkan Eda’ya evlenme teklifi etmeye karar verir. Şirkette ve ailede herkesin öğrenmesiyle işler karışır. Serkan bir taraftan hazırlık yaparken bir taraftan da Eda’dan gizlemeye çalışır. Ve yanlış anlaşılmalar birbirini kovalar.

Bu arada babasının Kemal olduğunu öğrenen Serkan çok sinirlenir ve Kemal’le görüşmeyi reddeder. Ama Kiraz’ın onları bir araya getirmek için gizli planları vardır.