Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Koç hakkındaki dizi iddiası doğru çıkmadı!

Ekin Koç hakkındaki dizi iddiası doğru çıkmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, kış sezonu için çok iddialı diziler hazırlıyor ve bunlardan birisi de Elbet Bir Gün isimli yapım… Son dönemde öne çıkan dizinin oyuncu kadrosu dikkat çekiyor…

Sinem Ünsal ile Şebnem Bozoklu’nun başrolünde buluştuğu Elbet Bir Gün isimli dizinin kadrosunda Ekin Koç’un da yer alacağına yönelik bazı iddialar ortaya atılmıştı. Ekin Koç, Uyanış Büyük Selçuklu isimli dizide çok başarılı bir performans ortaya koydu. Ahmed Sencer karakteri ile göz dolduran oyuncu, birçok yapımcının da dikkatini çekti.

İki kız kardeşin etkileyici bir hikayesi olarak öne çıkan Elbet Bir Gün isimli yeni dizinin kadrosunda Ekin Koç’un olmadığı ortaya çıktı. Genç oyuncu yeni sezonda bir yapımda rol alacak mı, hayranları merakla bekliyor. Ancak şu aşamada Ekin Koç cephesinde yeni bir gelişme olmadığı ortaya çıktı.

Most Yapım tarafından hazırlıkları titizlikle yürütülen Elbet Bir Gün dizisine iki yeni oyuncu daha katıldı. Muhammet Uzuner’in transferi geçtiğimiz gün duyurulmuştu. Bir başka önemli isim de Benim Adım Melek dizisinde Kerem olarak izlediğimiz Ulvi Kahyaoğlu oldu. Serdar karakterine hayat verecek olan Kahyaoğlu, Benim Adım Melek dizisinde çok başarılı bir dönem geçirmişti.

Gül Oğuz’un yönetmen koltuğuna oturduğu Elbet Bir Gün dizi ekibi önümüzdeki hafta bir araya gelecek ve çekimlerin de başlaması bekleniyor. Dizideki en önemli eksiklik ise başrol erkek oyuncusunun belli olmaması…