Ana sayfa Sosyal Medya Ahsen Eroğlu’ndan sonra Deniz Can Aktaş’a bir güzel partner daha…

Ahsen Eroğlu’ndan sonra Deniz Can Aktaş’a bir güzel partner daha…

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara dizisi 45 bölüm süren bir yapım oldu. Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş bu yapım sayesinde hem daha popüler oldular hem de birlikte çok iyi bir dizi çifti olarak hayranlarını mest ettiler.

Özellikle de doğallığı ile göz dolduran Ahsen Eroğlu, proje sayesinde adeta kendini buldu. Deniz Can Aktaş’ın da çok iyi bir başrol performansı sergilediğini hemen hatırlatmak lazım.

Aktaş, yeni sezonda ekranda yer almayacak ama sahnelerde izlemek isteyenler için büyük bir fırsat var. Romeo ve Jüliet isimli tiyatro oyunu için gelen teklifi kabul eden genç oyuncu, artık sahnelerde hayranları ile buluşacak.

Ahsen Eroğlu'ndan sonra Deniz Can Aktaş'a bir güzel partner daha... 7

Romeo ve Juliet isimli oyunda Deniz Can Aktaş’ın yeni partneri de ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Naz Çağla Irmak, role seçilen isim oldu.

DasDas tarafından tiyatroseverler ile buluşturacak olan oyunda iki genç ismin buluşması yeni bir ikiliyi gündeme taşıyacak.

Naz Çağla Irmak, 1997 Ankara doğumludur. Kırgın Çiçekler dizisindeki Kader karakteri ile popüler olan genç oyuncu, Tövbeler Olsun isimli TRT1 dizisinde Aylin karakterini canlandırdı. En son Demir Kadın Neslican filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu, tiyatro sahnesinde de yeteneklerini sergileyecek.