Ana sayfa Sosyal Medya Yıllardır uğraşıyordu bitti! Hazal Kaya, müjdenin birini verdi, diğerini ima etti!

Yıllardır uğraşıyordu bitti! Hazal Kaya, müjdenin birini verdi, diğerini ima etti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, ekranlara en son Bizim Hikaye dizisiyle gelmişti. Dizinin son bölümlerine doğru hamile olduğunu öğrenen oyuncu, daha sonra oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi. Bir yaşına giren oğluna annesi ve eşiyle birlikte bakan oyuncu, yaz aylarında yeniden setlere döndü. ‘Benden Ne Olur?’ isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti.

Hayranları şimdi onun yeni filmini merakla bekliyor. Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci gibi isimlerle oynayan Hazal Kaya, bu kez komedi filmiyle sinemaya gelecek. Aslı Kızmaz’ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmde, Sertab Bal isimli bir kadını oynuyor.

Hazal Kaya, son dönemde sosyal medyayı da etkin olarak kullanmaya başladı. Yaklaşık bir yıl öncesine kadar oyuncu sosyal medyaya mesafeli duruyordu. Ancak çevresindekilerin de tavsiyesiyle artık iyice alıştı instagramdan paylaşımlar yapmaya.

Kaya, son yaptığı iki paylaşımda ise birincisi yıllardır muzdarip olduğu bir hastalığını sonunda yenmiş olmanın müjdesini verdi. Oyuncu, bir dönem kiloları nedeniyle acımasız eleştirilere uğramıştı. O dönemde, insülin direnci ve hipoglisemi sorunu yaşadığını anlatmış ve yapılan eleştiriler karşısında da üzülmüştü.

Daha sonra sıkı bir beslenme programı ve diyetle birlikte oyuncu uzun yıllar sonra bu hastalığını yenmeyi başardı! Hazal Kaya, kendisine bu konuda destek olan diyetisyenlerle birlikte verdiği pozu paylaştı ve artık böyle bir sorun yaşamadığını dosta düşmana ilan etti…

Yıllardır uğraşıyordu bitti! Hazal Kaya, müjdenin birini verdi, diğerini ima etti! 8

Hazal Kaya’nın ikinci müjdesi ise biraz üstü kapalıydı ama daha önce yaptığı bir açıklamadan sonra anlam kazanmaya başladı. Kaya, menajeri Engin Aykanat ile biraraya geldikleri bir fotoğrafı paylaşarak “Negzel şeyler, negzel şeyler” notunu düştü. “Wait for it…” “Bunun için bekle” diyerek takipçilerini merakta bırakan bir not da ekledi.

Hazal Kaya’nın bir süre önce Ezgi Mola’nın Youtube kanalında ‘Tanınmış Kişileri Seviyorum’ programı için yaptığı röportajı izleyenler az çok tahmin etti durumu.

Kaya, yeni bir dizi projesi ile ilgili bir tüyo vermişti orada. Kaya, yeniden dizilere dönebileceğini, çok hoşuna giden bir proje olduğunu, zamanını programlayabilirse ciddi ciddi düşündüğünü belirtmişti.

Hazal Kaya’nın dijital bir platform için bir dizi projesine evet diyeceği tahminleri yapılıyor ama henüz net bir şey yok.

Bu arada menajeri Engin Aykanat’ın, aynı zamanda Çağatay Ulusoy ile de çalıştığını ve Ulusoy’un da Netflix’te yayınlanan Hakan: Muhafız dizisinde oynadığını hatırlatalım…

İşte Hazal Kaya’nın son paylaşımı:

Yıllardır uğraşıyordu bitti! Hazal Kaya, müjdenin birini verdi, diğerini ima etti! 9