Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde ortalığı karıştıran karar!

Sen Çal Kapımı dizisinde ortalığı karıştıran karar!

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisinde Deniz Karsu karakterine hayat veren isim Sarp Can Köroğlu… Oyuncu, başarılı performansı ile bir süredir dizide yerini almakta ve hikayede de kilit bir noktada bulunuyor. Deniz’in aldığı karar ise hikayede ciddi sorunların yaşanacağına işaret ediyor. Deniz, Eda’dan boşanmak istemiyor ve konuda kararlı görünüyor…

Eda ile Deniz arasında yapılan resmi nikah onların kalplerini bağlamadı belki ama hayatlarını bağladı. Serkan’ın yeniden Eda’yı hatırlaması ve ona tekrar aşık olmasından sonra şimdi de Deniz’in boşanmak istememesi hikayeye damgasını vuracak. Deniz karakteri son dönemde izleyicilerin Selin ile birlikte en çok tepki gösterdikleri karakter konumuna geldi…

Sen Çal Kapımı dizisinde ortalığı karıştıran karar! 7

Dizinin geçen hafta yayınlanan 35. bölümüne Sinan Albayrak, Kemal karakteri ile konuk oyuncu olarak katılmıştı. Hikayede usta oyuncunun rolü de daha da artacak.. Neslihan Yeldan’ın canlandırdığı Aydan karakterinin çocukluk aşkı olan Kemal, hikayede nasıl konumlanacak izleyiciler de merak ediyor.

Hiçbir zaman evlenmemiş olan Kemal, şimdilerde büyük tutkusu olan deniz ile iç içe bir yerde kendine ait küçük bir evde yaşar. Aşkını kalbine gömmüş biri olarak her şeyden uzak kendi halinde yaşarken beklenmedik bir olay ile hayatı değişecektir. İşte bu değişimin ilk izlerini de 36. bölümden itibaren görebilirsiniz.

İşte 20 Mart Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 36.bölümden 2. fragman:

Sen Çal Kapımı 36. bölüm özeti: Serkan ve Eda’nın kavuşmasına “gerçek evlilik” gölgesi düşer. Eda bu evlilik gerçek bile olsa Serkan onu hatırladığı için mutludur.

Ne olursa olsun Deniz ile evliliği iptal ettirecek, aşklarına devam edecekler, el ele her şeyin üstesinden geleceklerdir.

Deniz’in Eda’ya olan aşkı ağır basar ve ortadan kaybolur. Eda ve Serkan, Deniz’i bulabilecek mi? Serkan ve Eda mutlu olacak mı?