Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Günde Kötü Günde dizisinde gözümle görsem inanmam!

İyi Günde Kötü Günde dizisinde gözümle görsem inanmam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İyi Günde Kötü Günde dizisi Star TV ekranında Cumartesi akşamları yoluna devam ediyor. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ilk 4 bölümü ilgi gördü. 5. yeni bölüm 10 Ekim akşamı yayınlanacak.

Dizinin eğlenceli hikayesi izleyicilerin de ilgisini çekmeye devam ediyor. Elçin Sangu ve Ozan Dolunay, iyi uyumları ile dikkat çekerken, İyi Günde Kötü Günde dizisi de her hafta üzerine koyarak ilerliyor. Elçin Sangu hayranları, ünlü oyuncunun performansından son derece memnun.

Hatırlanacağı üzere Sangu, Çarpışma dizisindeki Zeynep karakteri ile hayranlarını pek de memnun edememişti. Ancak romantik komedi işlerinde oyuncu çok daha başarılı ve yeni diziki performansı hayranlarından ilgi görmeyi hak ediyor.

Ozan Dolunay da karizmatik halleriyle, bakışlarıyla, mimikleriyle yine hayranlarını diziye çekiyor. Zalim İstanbul’daki Cenk karakterinden çabuk sıyrılan oyuncu, Sarp karakteri ile kendisini de yenilemiş oldu.

Leyla ve Sarp sahnelerinde izleyiciler daha çok mutlu olduklarını belirten yorumlar yapıyor. Sarp’ın acı çektiğini görmek isteyen bir izleyici kitlesi de var. Arda ve Leyla iletişiminin güçlenmesi ve Sarp’ın da bu durumda acı çekmesi arzulanıyor.

Yeni bölüm heyecanlı ve sürprizlerle dolu. Sarp’ın Leyla için kavga etmesi ise dizi hayranlarını bir hayli mutlu etti. Fragmana yansıyan şu sözler ise yeni bölümü çok güzel anlatıyor: “Sarp o kadar sakin ve mantıklı bir adamdır ki, gözümle görsem kavga ettiğini inanmam.”

İşte 10 Ekim Cumartesi yayınlanacak olan İyi Günde Kötü Günde’nin 5. bölüm fragmanı: