Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde sezon finalinde bir sürpriz var!

Sen Çal Kapımı dizisinde sezon finalinde bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Temmuz ayından bu yana buluşmakta olan Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisi geçen hafta ekrana gelemedi. Kerem Bürsin’in koronavirüse yakalanması nedeniyle 39. sezon finali bölümü yetişmemişti…

Fox TV’nin bu gelişme üzerine Savaşçı dizisini geçen hafta başlattığı da biliniyor. Sen Çal Kapımı ise 39.sezon finali bölümü ile 17 Nisan Cumartesi akşamı Savaşçı’dan sonra saat 22.45’te ekranda olacak.

Fox TV’nin tüm günleri dizilerle dolu olduğu için yaşanan bu sıkışıklık Sen Çal Kapımı dizisinin geç bir saatte izleyicisi ile buluşmasına neden oldu… Dizinin hayranları Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin kısa bir süre ara vermesinden rahatsız.

Ancak yapacak fazla bir şey yok. Haziran ayına kadar Sen Çal Kapımı dizisi bekleyecek. Diziler sezon finali yapınca da yaz ayları boyunca Sen Çal Kapımı yeniden ekranda hayranların karşısında olacak.

Yurt dışı satışları çok iyi giden dizinin sezon finalinde de izleyicileri bir sürpriz bekliyor. Serkan ve Eda’nın atışmaları dikkat çekecek. Serkan, oyunculuk yapmak istemiyor. Eda ile Serkan hikaye gereği oyunculuk yapacak. Ancak bu çekimlerde bir de öpüşme sahnesi var.

Eda ise öpüşme sahnesine çekinceli yaklaşıyor. Serkan ve Eda’nın aşk dolu anlarının da yer alacağı dizinin 39. bölümündeki bir başka dikkat çeken sahne ise Serkan’ın sağlık durumu ile ilgili bir gelişme olması. Bu gelişme fragmanda kısa gösterildi, detaylarını bölümde izleyebilirsiniz.