Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde izleyicinin istediği gerçekleşiyor!

Kefaret dizisinde izleyicinin istediği gerçekleşiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi Fox TV ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşuyor. Dizinin hikayesine olan izleyici ilgisi yapımın Teşkilat karşısında direnmesini sağlıyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un güçlü oyunculuk performansları da hikayeye anlam katıyor ve Kefaret dizisinin en önemli gücünü oluşturuyor.

Meltem karakterinde Özge Özacar’ın öne çıktığı, Arzu karakterinde Mine Kılıç’ın da dikkat çeken bir performans ortaya koyduğu Kefaret dizisinin akıcı hikayesi, heyecanı ve aşkı da hissettiren bir noktada… Zeynep ile Sinan karakterlerinin birbirlerine yeniden tutunması 22. bölümde yeniden kendisini gösterecek.

Kaçırılan Zeynep’i yine Sinan’ın dikkati ve azmi kurtaracak. İki aşığın arasında yine duygusal yakınlaşma daha da derinleşecek… Meltem’in Ahmet’in hayatını mahvetmek için her yolu denediği bir ortamda, Sinan’ın Zeynep’in hayatındaki güçlü yeri yine dikkatleri çekecek.

Zeynep ile Sinan’ın barışmasını bekleyen dizi hayranları yeni bölümde bu isteklerine kavuşacak gibi bir izlenim var. Sinan yine Zeynep’in kahramanı olacak. Kefaret dizisinin naif ve akıcı hikayesine tutuklu kalan yüz binlerce izleyici var. Dizinin devam etmesini çok isteyen hayranlar, ani bir finalden de korkuyor.

Fox TV ekranında pazar akşamları Teşkilat dizisine direnebilse de izleyici kaybı yaşayan dizi ciddi bir reyting sorunu yaşamıyor ama ikinci sezonun da garanti olmadığını belirtelim.

İşte Kefaret dizisinin 18 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 22. bölümünden 2. fragman: