Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisindeki büyük değişikliği Neslihan Yeldan duyurdu!

Sen Çal Kapımı dizisindeki büyük değişikliği Neslihan Yeldan duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Sen Çal Kapımı dizisinin final gerçeğini hazmetmeye çalışan birçok dizi hayranı var. İkinci sezonu devam eden dizi, Fox TV ekranında çarşamba akşamlarını renklendiriyor… Dizinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisinin etkileyici uyumu izleyicileri ekrana çekmeye devam ediyor.

Dizinin bugüne kadar devam etmesinde Eda ve Serkan ikilisinin enerjisi çok etkili oldu. İkinci sezonda bu enerjinin yanına bir de iki başrol oyuncusunun aşk yaşaması eklenince izleyiciler için çok ilginç bir durum oluştu. Dizinin romantik sahneleri Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in aşk yaşadığı gerçeği ile birleşince daha da anlam kazandı.

Hande Erçel, ikinci sezon başlarken 50. bölümde final yapılacağı ifadesini kullanmıştı. Oyuncu, yapımların bir değişiklik yapma ihtimalini de göz önünde bulundurarak, ileride değişebileceği iması da yapmıştı.Hande Erçel’in ihtimal verdiği bu değişiklik Neslihan Yeldan’ın sosyal medya hesabında ortaya çıktı.

Neslihan Yeldan, instagram hesabından yaptığı paylaşımda final ile ilgili bir detay verdi.Soru – cevap etkinliği yapan oyuncu, dizinin 52. bölümde final olacağına yönelik bir bilgi sundu.

Yeldan’ın bir takipçisi, “Herkes 50. bölümde son diyor, bazıları 50’den fazla olacak diyor, hangisi doğru?” şeklinde bir soru yöneltti.

Neslihan Yeldan bu soruya “52 bölüm” şeklinde yanıt verdi. Böylece Hande Erçel’in sezon başlarken ifade ettiği 50. bölümde final durumunun 52. bölümde final olarak revize edildiği ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki büyük değişikliği Neslihan Yeldan duyurdu! 7