Ana sayfa Sosyal Medya Hande Erçel muhteşem başarısıyla Demet Özdemir ile arayı açıyor!

Hande Erçel muhteşem başarısıyla Demet Özdemir ile arayı açıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel’in muhteşem instagram başarısı! Türk ünlüler arasında Hande Erçel, sosyal medya başarısı ile parmak ısırtıyor. Sen Çal Kapımı dizisinde canlandırdığı Eda karakteri ile öne çıkan oyuncu, son yılların en başarılı kadın oyuncularının başında gösteriliyor…

Kerem Bürsin ile dizide başlayan arkadaşlığını aşka dönüştüren güzel oyuncu, fiziği ile hayranlarını mest etmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ile de yeteneklerini ortaya koymaya devam eden oyuncuya olan hayranlık dünyanın dört bir yanına yayıldı.

Hande Erçel sosyal medyada oyuncular arasında instagram hesabı ile farkını ortaya koyuyor. 23 milyon takipçiyi de geride bırakan Hande Erçel, rakipleri ile arasındaki farkı hızla artırıyor. En yakın rakibi Burak Özçivit’in 5 milyon önünde bulunan Hande Erçel’i bu başarısı takdirle karşılanıyor.

Bir röportajda Erçel’e instagram’da her paylaşımının büyük etkileşim yarattığı sorulmuştu. Yanındaki sevgilisi Kerem Bürsin ise “Hande ne paylaşırsa olay oluyor” diyerek bu durumu doğrulamıştı. Erçel, mütevazi davranıyor ama 23 milyon takipçiye ulaşmak o kadar da kolay bir iş değil.

Hayranlarının her paylaşımına milyonlarca beğeni bıraktığı Erçel için, her gün sosyal medya platformlarında yüz binlecre paylaşım yapılıyor. Genç oyuncu sosyal medya dünyasının bir numaralı kadın oyuncusu konumunda bulunuyor.

Hande Erçel muhteşem başarısıyla Demet Özdemir ile arayı açıyor! 7

Kadın oyuncular arasında Erçel’in en büyük rakibi Demet Özdemir’in instagram hesabı ise 13.7 milyon oldu. 9.3 milyonluk bir fark var ki, aradaki bu farkın kapanması pek de kolay olabilecek bir fark değil.

Demet Özdemir özellikle Erkenci Kuş dizisiyle birlikte büyük bir sıçrama yapmıştı. Ancak Özdemir’in instagram yolculuğunda Hande Erçel’in bir hayli gerisinde kaldığı gerçeği de rakamlara yansıyor.