Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin yeni dizisi için final endişesi yükseliyor!

Show TV’nin yeni dizisi için final endişesi yükseliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Cam Tavanlar dizisinin hayranları düşük gelen reytingler nedeniyle bir hayli endişeli… Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümlerinde reytingler beklentilerin altında kaldı.

Kubilay Aka ve Bensu Soral ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin iyi bir hikayesi ve güçlü bir mesajı var. Ancak dizi izleyicilere o kadar da cazip gelmemiş olacak ki, izlenme oranları hala düşük.

Çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan, 9 Haziran’dan bu yana da toplam 5 bölümü ekrana gelen dizinin gidişatı izleyicileri endişelendiriyor. Leyla ve Cem’in hikayesini seven geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Ancak reytinglerin beklentilerin altında kalması bu kitleyi ciddi şekilde endişelendiriyor.

Show TV'nin yeni dizisi için final endişesi yükseliyor! 7

Cam Tavanlar hayranları, “Çok güzel bir dizi inşallah erken final olmaz” diyerek sosyal medyada birçok yorumda bulunuyor. Özellikle reytinglerin beklentilerin altında kalması, bu endişenin artmasını neden oldu.

Her yeni bölümü merakla bekleyen dizi hayranları Show TV’den daha fazla tanıtım yapmasını istiyor. Sosyal medyada izleyiciler, “Lütfen dizinin reklamını yapın, gününü değiştirin yoksa final olacak, yazık etmeyin” diye yorumlar bırakıyor.

Bazı dizi hayranları dizinin hafta içi yayınlanmasının ve Sen Çal Kapımı ile rekabet etmesinden rahatsız ve gün değiştirmesi teklifi yapıyor. Özellikle Cumartesi günlerine dizinin alınabileceğini ifade eden Cam Tavanlar hayranları, final korkusunu yoğun şekilde hissediyor.