Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinden bir iyi bir kötü haber! Bitiyor ama yine başlayacak!

Sen Çal Kapımı dizisinden bir iyi bir kötü haber! Bitiyor ama yine başlayacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Yaz sezonunun başından beri de ekranda. Reytingleri çok iyi olmasa da orta düzeyde. Kemik bir izleyici kitlesine sahip ve özellikle dizinin başrolleri Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranları, diziyi her hafta sosyal medyanın gündemine oturtuyor!

Ekrandaki reytingi çok iyi olmasa da sosyal medyada öylesine bir destek var ki geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde 5 milyon mesajla dizinin takipçileri sayesinde dünyada listelerinde TT oldu.

İki oyuncunun ekran uyumu da çok beğeniliyor ve dizi her hafta sosyal medyanın gündeminden düşmediği gibi çeşitli kategorilerde de haftanın en popüler dizisi olarak yerini alıyor.

Etkin bir sosyal medya desteğini arkasına alan diziyi anlaşılan kanalın da bitirmeye niyeti yok! Ancak yaz sezonunun başından beri devam eden dizi için bir süre ara verileceği de son gelen bir kulis bilgisiyle ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, Sen Çal Kapımı dizisinin 39. bölümde sezon finali yapacağını duyurdu. Yani bu hafta 10 Nisan Cumartesi günü sezonun son bölümü ekrana gelecek!

Ancak dizinin takipçileri üzülmesin, ayrılık uzun sürmeyecek! Sadece kısa bir ara verilen diziye Haziran ayında yeniden devam edilecek.

Bu sayede uzun süredir ekrana gelmesi beklenen kanalın Savaşçı dizisi de Sen Çal Kapımı dizisinin yerini alarak Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayacak.