Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Savaşçı dizisi haftaya yayında! Fox TV’nin ara verecek dizisinin yerine geliyor!

Ve Savaşçı dizisi haftaya yayında! Fox TV’nin ara verecek dizisinin yerine geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin asker kökenli dizisi Savaşçı için uzun süredir bekleyiş sürüyordu. Çekimleri aylar önce başlayan, stok bölümleri biriken dizinin ne zaman yayına geleceği merak konusuydu. Ancak kanalın her gün bir dizisinin yayında olması, Savaşçı’nın yayın tarihini de geciktirdi. Geçtiğimiz hafta final kararı verilen Baraj’ın yerine yayınlanması bekleniyordu ama başka bir sürpriz karar ortaya çıktı!

Bir süredir Savaşçı’nın tanıtımları yayınlanıyor ve ‘yakında’ ibareleriyle gelişi duyuruluyordu ama yayınlanabileceği bir gün bulunamıyordu!

Sezon başında yeni bölümlerinin çekimlerinin bir türlü başlamaması diziden Berk Oktay, Gaye Turgut Evin gibi bazı oyuncular ayrılmış ve Savaşçı’nın yeniden çekilmeyeceği düşünülmüştü.

Fakat yeni isimlerin de katılmasıyla birlikte kadro toparlanarak Eskişehir’deki çekimlere gitti. Geçtiğimiz haftalarda 5 bölümün bittiği de gündeme geldi.

2 aydır fragmanları dönen diziyi bekleyenler için güzel bir sürpriz haber gündemde. Fox TV, yeni aldığı bir kararla reytingleri bekleneni vermeyen Baraj dizisinin final yapacağını duyurmasının ardından Savaşçı ile ilgili bilgi de bekleniyordu.

Fakat ilginç bir durum yaşandı! Kanalın yaz başından beri devam eden romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı için sezon finali kararı verildi.

Dizinin bu hafta ekrana gelecek olan 39. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, Savaşçı’nın da Sen Çal Kapımı dizisinin yerine gelecek hafta Cumartesi ekranda olacağının müjdesini twitter hesabından verdi.