Ana sayfa Sosyal Medya Koronaya yakalanan karantinadaki Hazal Kaya’dan haber var!

Koronaya yakalanan karantinadaki Hazal Kaya’dan haber var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, şu sıralar yakalandığı koronavirüs nedeniyle evinde karantinada. Oyuncu, Netflix için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dönem dizisinde rol alacağı için çok heyecanlıydı ve aylardır oyuncu koçu ile çalışıyor ve şan dersleri alıyordu.

Çekimler önceki hafta başlamış ve Hazal Kaya da büyük bir heyecanla sete gelerek canlı yayında hayranlarına dönem kostümüyle seti gezdirmişti.

Ancak Hazal Kaya’nın tüm dikkatine ve dizinin setindeki önlemlere karşın koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Kaya, hemen kendisini karantinaya almış ve tedavisine de başlanmıştı.

Hazal Kaya’nın henüz karantina süresi bitmedi. Oyuncu, sosyal medyadan hayranlarına durumu hakkında yaptığı paylaşımlarla bilgi veriyor. Hastalığı ayakta geçiren ve durumu iyi olan oyuncu, dün son bir paylaşım daha yaptı.

Beslenmesine dikkat eden Hazal Kaya, süreci rahat bir şekilde atlattı. Oyuncunun son halini aşağıdaki fotoğrafında da görebilirsiniz.

Hastaneye yatmasına gerek kalmadan karantina sürecini bitirmek üzere. dün yani 5 Nisan Salı itibariyle yaptığı paylaşımda “Hadi iyiyim yine, son 2” yazmıştı.

Bugün oyuncunun son karantina günü. Yarın tedavi süreci doluyor. İşte Hazal Kaya’nın son hali…

Koronaya yakalanan karantinadaki Hazal Kaya'dan haber var! 7