Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisine büyük şok! Günü değişti! Final öncesi son çıkış mı?

Sen Çal Kapımı dizisine büyük şok! Günü değişti! Final öncesi son çıkış mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’de yaz sezonunda başlayan ve yeni sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisi, gittikçe reytinglerinin düşmesi nedeniyle izleyiciyi de endişelendiriyordu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, özellikle Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin de başlamasıyla zor bir dönemece girmişti. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları dizinin düşen reytinglerinden sonra kanal çareyi gün değiştirmekte buldu!

Genç ve popüler iki ismi biraraya getiren dizinin sosyal medya etkileşimleri hayli büyük ve fazla ama bu durum reytingleri çok da etkilemiyor. İki oyuncunun uyumlu ekran partnerliği ve enerjileri sayesinde dizi bugünlere kadar geldi.

Ancak 7-8 reytingleri yaz döneminde yakalayan dizide son dönemde 4-5 reytinglere gerileme yaşandı. İlginin gitgide düştüğü Sen Çal Kapımı dizisi için de tehlike çanları çalmaya başladı.

Fox TV’nin de bu nedenle dizinin gününü değiştirdiği tahmin ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre Sen Çal Kapımı dizisi bundan sonra Cumartesi akşamları yayınlanacak.

Fox’un bir başka kararı da Sen Çal Kapımı dizisinin yerine Zümrüdüanka dizisinin getirilmesi oldu. Zümrüdüanka, bundan sonra Çarşamba akşamları yayınlanacak. Yani iki dizi yer değiştirmiş oldu.

Çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman, Sadakatsiz, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileriyle rekabet etmekte artık zorlanan dizi için alınan bu karar ‘Köprüden önceki son çıkış’ gibi sanki final öncesi son çıkış şansı olarak duruyor!

Dizinin hikayesinin artık izleyiciyi tatmin etmediği de sosyal medya yorumlarına yansıyordu son zamanlarda. Her ne kadar Hande Erçel ve Kerem Bürsin popülaritesi sosyal medyada etkinliğini korusa da hüzünlü sahnelerden çok romantik sahneler beklentisi yüksek izleyicinin. Bu nedenle 19. bölüm de heyecanla bekleniyor.

19. bölümde Serkan ve Eda’nın yakınlaştığı fragmandaki sahne izleyenleri heyecanlandırdı ama bakalım bu gün değişikliği sonrası dizinin reytinglerinde nasıl bir dönüşüm yaşanacak?

İşte 19 bölüm fragmanı: